Wilma Elles, Türk vatandaşlığını Türk yemekleriyle kutluyor!

Geçtiğimiz günlerde Türk vatandaşı olan ünlü oyuncu, kutlama yapmaya hazırlanıyor...

Google Haberlere Abone ol
Wilma Elles, Türk vatandaşlığını Türk yemekleriyle kutluyor!

"Öyle Bir Geçer Zamanki" dizisinde canlandırdığı 'Carolin' karakteriyle tanınan Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, geçtiğimiz günlerde Türk vatandaşı olmuştu.



Milliyet Cadde yazarı Sefa Karahasan, bugünkü yazısında Elles'in Türk vatandaşlığına geçişini dostlarıyla birlikte eşi Kerem Göğüş’ün otelinde kutlamaya hazırlandığını duyurdu. Karahasan, ayrıca Elles'in otel yönetimine geleneksel Türk yemeklerinin hazırlanması ricasında bulunduğunu da belirtti.



İşte, Karahasan'ın o yazısı:



‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de canlandırdığı Carolin karakteriyle tanıdığımız ve şimdilerde ‘Yeter’ dizisinde kamera karşısına geçen Wilma Elles, geçtiğimiz günlerde Türk vatandaşı olmuştu. Elles, Türkiye’ye geldiği ilk günden beri Türklere ve ülkemize karşı büyük yakınlık hissettiğini her fırsatta dile getirdi. Elles, bugünlerde ise iş adamı eşi Kerem Göğüş’ün otelinde bu mutluluğunu dostlarıyla paylaşmaya hazırlanıyor. Davete özel önem veren Elles’in, otel yönetimine geleneksel Türk yemeklerinin hazırlanması ricasında bulunduğunu öğrendim. Bu arada davete katılanlar ailenin ikizlerini de yakından görme fırsatı yakalayacak."



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin