WIKILEAKS'DEKİ SON KOMPLO TEORİLERİ

Usak Başkanı Sedat Laçiner, İngiltere'nin islamcı olmayan bir teröristle İsveç'e bir mesaj yolladığını iddia edip, "Bu belgelerle Türk halkının ABD hakkındaki fikrinde bir milim değişiklik olmadı" dedi...

Google Haberlere Abone ol
WIKILEAKS'DEKİ SON KOMPLO TEORİLERİ

LAÇİNER'DEN 'KOMPLO TEORİSİ


İngiltere, İsveç'e bombalı mesaj verdi


 


İsveç'te meydana gelen terörist eylemi Açı programında yorumlayan Sedat Laçiner, Julian Assange'ın iadesini isteyen İsveç'e İngiltere'den 'bir mesaj' gittiğini iddia etti


 


WikiLeaks belgelerinin tartışıldığı TRTHaber'de yayınlanan Açı programında konuşan USAK Başkanı Doç. Dr. Sedat Laçiner ilginç iddialarda bulundu. Laçiner şunları söyledi:


"Beni en çok şaşırtan şeylerden biri; İsveç'te niye bomba patladı? Yani niye İsveç? İngiltere'den gelen bir şahıs, İslamcı terörist filan da değil, İsveç'te canlı bomba oluyor. Şimdi İngiltere istemiyor Assange'ı göndermek. İnsan hakları diyor, protestolar yapılıyor... Bir komplo teorisi diyebilirsiniz, ama bu eylemle İsveç'e mesaj veriliyor."


HARAM BELGE BUNLAR



Gazeteci Faruk Bilgin'in sunduğu, Prof. Beril Dedeoğlu, Prof. Vedat Bilgin, Prof. Gökhan Çetinsaya ve Doç. Dr. Sedat Laçiner'in katıldığı programda ayrıca, açıklanan yeni belgelerin devlet politikaları üzerinde yapacağı etki konuşuldu. Dedeoğlu, "Devletler zaten biliyordu, önemli olan halkların öğrenmesi" görüşünü dile getirirken; Laçiner de WikiLeaks belgelerini "haram" diye nitelendirdi. Laçiner, " Türk halkının ABD hakkındaki kanaatinde milim değişiklik olduysa mesleği bırakırım" dedi.


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin