WhatsApp yeni özelliklerine kavuştu

Popüler mesajlaşma uygulaması güncellendi.

Google Haberlere Abone ol
WhatsApp yeni özelliklerine kavuştu

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a gelen son güncelleme ile birlikte bir dizi yeni özellikler uygulamaya geldi. Özellikle şikayet noktasında olan bir önceki güncelleme ile kaldırılan Durum özelliği de bu güncelleme ile birlikte geri geldi. İşte Whatsapp'a gelen diğer yenilikler.



WhatsApp'ta durum özelliği kısa bir sürenin ardından geri döndü. Hatırlayacağınız üzere WhatsApp geçtiğimiz  haftalarda yayınladığı güncelleme ile beraber, çok konuşulan hikayeler özelliğini devreye sokmuştu. Gelen eleştiriler ve şikayetler üzerine harekete geçen WhatsApp, geri adım atmak zorunda kalmıştı. Şimdi ise  bugün yayınladığı bir güncelleme ile eski durum özelliğini tekrar aktif hale getirdi. WhatsApp'ın yeni güncellemesi ile gelen yeni özellikler ise şöyle:



- Kullanıcıların yoğun şikayeti üzerine, 'Hakkımda' özelliği geri geldi. Artık kullanıcılar profillerinde sadece metin olarak durum paylaşabilecekler.

- Videoların indirilmesi beklemeden, direk olarak izleyebileceksiniz! Ayrıca videolar oynatılırken de telefonunuza indirilmeye devam edecek.

- Karanlıkta fotoğraf ve video kaydetmeye çalışıyorsanız, kamera sekmesinde bulunan ay işaretine dokunmanız yeterli olacaktır.

- Fotoğraf düzenlerken, 3D Touch ile kesme özelliğini kullanarak fotoğrafı hemen kesip telefonunuzun ekranını doldurabilirsiniz.


Etiketler whatsapp güncelleme
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin