WarnerMedia’da üst düzey atama! Kim, hangi göreve getirildi?

Warner Bros’un da sahibi WarnerMedia’da üst düzey bir atama gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
WarnerMedia’da üst düzey atama! Kim, hangi göreve getirildi?

Yakın zamanda, Cartoon Network, Boomerang, HBO, CNN, TNT gibi kanalları bünyesinde bulunduran Turner’ı satın aldığını duyuran, Warner Bros’un da sahibi WarnerMedia’da üst düzey bir atama gerçekleşti. Son olarak Turner EMEA Başkanı olarak görev yapan Giorgio Stock, satın almanın ardından; WarnerMedia’nın tüm kanallarının, EMEA & APAC bölgelerinden sorumlu Dağıtım ve Reklam Satışları Birimi Başkanı olarak atandı.



Stock yeni görevinde, Türkiye’nin de içinde bulunduğu Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya Pasifik Bölgesindeki tüm WarnerMedia kanallarından, kanalların dağıtımından, reklam satışlarından ve çocuk kanalları operasyonlarından sorumlu olacak.



WarnerMedia’nın sektörün geleceğine yönelik vizyonunun kendisini heyecanlandırdığını belirten Giorgio Stock, “Sürekli değişen bu sektörde markalarımızı ve içeriklerimizi geliştirmek, daha da ölçeklendirmek ve seyircilerimizi daha önce hiç olmadığı kadar eğlendirmek için benzersiz bir fırsatımız var. Tüm bölgelerimizde son derece yetenekli ekipleri bir araya getirmek ve işimizi bir sonraki seviyeye taşımak için sabırsızlanıyoruz” dedi.



WarnerMedia’da üst düzey atama! Kim, hangi göreve getirildi?



WarnerMedia Hakkında:



WarnerMedia, birçok farklı temada içerik oluşturan ve hayranlarına içeriği her zaman ve her yerde ulaştırarak olağanüstü deneyimler sunan global bir eğlence, spor ve haber şirketidir.



Bünyesinde önemli gazeteci ve ekran yıldızlarını barındıran WarnerMedia, dünyanın en popüler içeriklerini izleyicilerle buluşturmaktadır. HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros, TNT, TBS, truTV, CNN, DC Entertainment, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies gibi değerli markaların sahibidir. WarnerMedia, bir AT&T şirketidir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin