Volkan Konak'a silahlı saldırı!

Saldırgan, 'Vatan haini Volkan Konak'ı niye sahneye çıkardınız' diyerek ateş açtı.

Google Haberlere Abone ol
Volkan Konak'a silahlı saldırı!

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, Ataşehir'deki bir mekanda sahnedeyken, pompalı tüfekle bara gelen İsmail Ç, barın sahibi olan amcası Nazif Ç'ye, "Vatan haini Volkan Konak'ı niye sahneye çıkardınız?", diyerek ateş açtı. Saldırının ardından İsmail Ç. ve yanında bulunan Seyfi D. kaçtı. Kaçan 2 kişiyi takip eden Metin Y, Ataşehir Diş Hastanesi önünde, kaçan kişilerle kavgaya tutuştu. Bu sırada Metin Y. silahını ateşleyerek Seyfi D'yi bacağından vurdu. İsmail Ç. ve Seyfi D'nin suç kayıtları olduğu ortaya çıktı.



Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre; Ataşehir Andromeda Rezidansın içinde bulunan Shot Bar'da sahne alan Volkan Konak, sahnede şarkı söylerken, bara İsmail Ç. ve Seyfi D. geldi. İsmail Ç, araçtan pompalı tüfekle indi. Barın girişinde barın sahibi olan amcası Nazif Ç'ye, "Vatan haini Volkan Konak'ı niye sahneye çıkardınız." diyerek, bara ateş açtı.



Mermiler barın tavanına isabet etti. İsmail Ç. ve Seyfi D'ye barın girişindeki korumalar müdahale etti. İsmail Ç. ve Seyfi D, daha sonra kaçtı. 2 kişiyi Metin Y. adlı bir kişi takip etti. Ataşehir Diş Hastanesi önünde 2 kişiyi yakalayan Metin Y. ve 2 kişi arasında kavga yaşandı.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN



Volkan Konak: Benle alakası yok



Ünlü şarkıcı Volkan Konak olaydan haberinin bile olmadığını belirterek “Benle alakası yok, alkollü olan mekanlarda olur bu. Ben zaten sahnedeydim, haberim bile yok. O yüzden sorun yok. İşgüzar arkadaşlar böyle bir metin yazmış bilmiyorum ama. Böyle bir mevzu yaşanmış ama benimle ilgisi yok. Bizle alakası yok burada biri öyle havaya ateş atmış gitmiş haberimiz yok. Ailem de çok üzgün yanlış haberler internette dolaşıyor. Ben sahnedeydim şarkı söylüyordum, yaş günüm vardı, dostlarımlayım” dedi.



'Vatan haini cümlesi bana yakışmaz zaten'



Vatan haini diyerek havaya ateş açıldığı sorusuna ise Konak “ O cümle bana yakışmaz zaten, o yanlış bir haber. Tüm dostlarım burada Polat burada, Ali Ağoğlu burada hep bütün dostlarım burada. Şeklinde konuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin