Volkan Konak: Orhan Gencebay’a yanlış yapmam

Şarkıcı Volkan Konak, Uludağ'da düzenlenen gençlik festivalinde sahne aldı.

Google Haberlere Abone ol
Volkan Konak: Orhan Gencebay’a yanlış yapmam

‘Selfy Whitefest 2018'de kapsamında ilk defa Uludağ'da sahneye çıkan Volkan Konak, şarkılarıyla ve sahne performansıyla kendisini dinlemeye gelen 2 bin kişiye yaklaşık 2 saat süreyle unutulmaz bir gece yaşattı.



ORHAN GENCEBAY MANEVİ BABAMDIR”



MESAM'daki Orhan Gencebay ve Arif Sağ arasındaki anlaşmazlık hakkında konuşan Volkan Konak, Orhan Gencebay'ın manevi babası olduğunu ve duygularına güvendiğini belirtirken “Orhan Gencebay ve Arif Sağ ikisi de çok özel isimlerdir. MESAM'da sıkıntılar var ama ben Orhan Gencebay'ın gemisinde her zaman varım. Bana imza at dediği her şeye imza atarım. Duygularına ve tespitlerine her zaman güveniyorum. Benim manevi babamdır. Bu bu camiaya o beni kazandırdı. Orhan Gencebay'ın her zaman kulağımı çekme yetkisi vardır. Ben hala çantasını, sazını taşırım. Orhan Gencebay'a yaşadığım sürece yanlış yapamam” dedi.



VOLKAN’IN ÖZEL YAYLA ARACI



Volkan Konak, “Uludağ'a Trabzon plakalı bir dağ aracım var onunla geldim. Trabzon'daki yayla evim için özel olarak bir araç yaptırdım. Biraz eski bir araç ama buraya uygun” dedi. Klip çekmeye üşendiğini ve kliplerinin başarısız olduğunu söyleyen Konak; “Klasikler albümüm için klip çekeceğim ama çok üşeniyorum, daha klip çekemedik. Sahneyi canlı performansı çok seviyorum. Kamera önünü pek sevemedim. Kliplerimin de birkaç tanesi güzel, diğer kliplerim başarısız. İyi bir klip sanatçısı değilim. Güzel klibi olan arkadaşlarıma imreniyorum” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin