TV programında 'Vecihi' benzetmesi RTÜK'e şikayet edildi!

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi Ali Öztunç, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Vecihi' karakterine benzetildiği tartışma programıyla ilgili şikayette bulundu.

Google Haberlere Abone ol
TV programında 'Vecihi' benzetmesi RTÜK'e şikayet edildi!

CHP kontenjanından seçilen Radyo Televizyon Üst Kurulu Üyesi Ali Öztunç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Vecihi karakterine benzetildiği Ülke TV'deki tartışma programıyla ilgili şikayette bulundu.



Öztunç, RTÜK Başkanlığı'na yaptığı başvuruda şu ifadelere yer verdi:



"ÜLKE TV yayın kuruluşunda 14/04/2015 tarihinde yayınlanmış olan En Sıradışı adlı tartışma programında yaklaşan genel seçimler ve CHP’nin Milletçe Alkışlıyoruz temalı siyasi Reklamı gibi güncel konular ele alınmıştır.



Söz konusu programda, tartışma konusu olarak sadece CHP, CHP’nin gerçekleştirdiği mitingler ve yayınladığı siyasi reklam tartışılmıştır. Bu şekilde, program baştan sona CHP’nin hedef alındığı, tek taraflı görüş ve yorumların yer aldığı bir program halini almıştır. Programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aşağılama kasdıyla Neşeli Günler adlı film karakterlerinden Vecihi karakterine benzetilmiştir." Haberin devamını okumak için tıklayın. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin