Vatanım Sensin'in genç yıldızı Miray Daner, yeni görüntüsüyle ekrana dönüyor!

Medcezir'in ardından rol aldığı "Vatanım Sensin" dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Miray Daner, yeni projesi için hazırlık yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Vatanım Sensin'in genç yıldızı Miray Daner, yeni görüntüsüyle ekrana dönüyor!

19 yaşındaki oyuncu, iki sezon süren başarılı performansının ardından "Erkenci Kuş" başta olmak üzere birçok diziden teklif almıştı. Daner, sonunda gelen projeler arasından Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği "Bir Litre Gözyaşı" adlı Japon uyarlamasında oynamaya karar verdi.



Kanal D'de ekrana gelecek olan dizide Daner, üniversite sınavına hazırlanan Cihan adlı genç kıza hayat verecek. Basketbol tutkunu olan Cihan'ın hayatı omurilik soğanı dejenerasyonu hastalığına yakalanmasıyla alt üst olacak. Etkileyici konusuyla yeni sezonun iddialı projelerinin başında yer alan dizide Daner'in annesi Figen'i Sanem Çelik, babası Muzo'yu ise Tolga Tekin canlandıracak.



"Bir Litre Gözyaşı" için Miray Daner'in sıkı bir diyet ve sporla bir hayli zayıfladığı ortaya çıktı. Yeni dizisinde yeni görüntüsüyle seyirci karşısına çıkacak olan genç yıldız, ayrıca canlandıracağı hastalıkla ilgili de şu günlerde geniş kapsamlı bir araştırma yapıyor. Serhan Şahin'in yöneteceği dizide Miray Daner'in partneri Mahir'i ise Mert Yazıcıoğlu oynayacak. "Bir Litre Gözyaşı"nda Mahir, üniversite sınavına girmekten son anda vazgeçtiği sırada yolda karşılaştığı ve feci şekilde düşen Cihan'a yardım edecek. 



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com

 


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin