Vatanım Sensin'de sürpriz gelişme! Azize, Cevdet'le ilgili gerçeği öğreniyor!

Vatanım Sensin'in haftaya perşembe ekrana gelecek 21'inci bölüm fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Vatanım Sensin'de sürpriz gelişme! Azize, Cevdet'le ilgili gerçeği öğreniyor!

Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanında yaşanan olaylar, son bölümün ardından bazı durumlara açıklık getirdi. Osmanlı ordusunun içerisindeki hain Tevfik'in alçakca saldırısı sonucu hayatını kaybeden Eşref Paşa, Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanında Cevdet'in bu direnişteki etkisini Azize hemşireye bir mektup aracılığıyla anlatmıştır. Mektupta yazılanlar Azize hemşire için dudak uçuklatacak derecededir. İşte fragmandan detaylar:



"Azize, Cevdet ile ilgili tüm gerçeği öğreniyor mu? Azize ve Cevdet ilişkisi bu önemli havadisten sonra nasıl ilerleyecek?



Cevdet, annesinin ağzından çıkan cümlelerle Azize'nin gebe olduğunu öğrenir. Fakat  Hasibe istediği sözleri Cevdet'tan duyamaz ve annesi olarak tokat gibi sözler söyler. Bu sözler karşısında Cevdet'in içinde fırtınalar kopsa da vatan için vazifesinden vazgeçemez. Eşref Paşa'nın ölümüyle birlikte Azize'ye önemli bir mektup gelir. Mektupta Eşref Paşa'nın ağzından çok önemli sözler yer alır. Peki ama Azize bu sözleri gerçek yerine koyup, Cevdet'e karşı tutumunu değiştirecek mi?"



Fragmanı izlemek için TIKLAYIN...



İşte, Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler:



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?



Hilal'in elindeki silahın tetiğini çekmesiyle Leon ansızın vurulur ve yere yığılır. Olay yerine gelen General Cevdet'te duruma olan şaşkınlığını gizleyemez ve konuya el atar. Hasteneye getirilen Leon'un tüm imkanlarla tedavisine başlanır. Fakat Leon'un ağzından çıkacak sözler Hilal'in hayatını tamamen karartmaya bedel olabilir. Hilal her şeyi göze alarak sadece Leon'un gözlerini yeniden açmasını diler. Leon'un gözlerini açması sonucunda Hilal'in yüzünde tebessüm oluşur. İngiliz casus Charles’ın entrikalarıyla başa çıkmak zorunda olan Cevdet ise diğer taraftan da Teğmen Leon’u vuran Hilal ve Ali Kemal’i kurtarmak zorundadır. Müzayedeye gönderdiği bombayla hayatta olduğunu ve mücadeleye devam edeceğini ilan eden Eşref Paşa, düşmanla masaya oturur. Cevdet ise Selanik’te olduğu gibi vatanın bir kez daha satılmasını önlemek adına her şeyi yapmaya yazırdır.



Azize’nin hamile olduğunu anlayan Hasibe, Cevdet’in de bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünür. Azize’ye gerçeği söylemesi için yalnızca bir günlük mühlet verir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin