Vatan Şaşmaz cinayetinde flaş gözaltı!

Otel odasındaki ceset görüntülerini internette yaydığı iddiasıyla aranıyordu.

Google Haberlere Abone ol
Vatan Şaşmaz cinayetinde flaş gözaltı!

İstanbul'da bir otelde Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra Filiz Aker’in intihar ettiği olayda, ceset görüntülerinin internette paylaşılması tepkilere neden olmuştu. Bu görüntüleri yaydığı iddiasıyla aranan oyuncu Didem Çolak İstanbul Asayiş Şube Gasp Büro ekipleri tarafından Konya’da yakalandı.



Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın özel haberine göre, Soruşturma kapsamında daha önce bir polis memuru gözaltına alınmış, polisin eşi ve kayınbiraderinin de ifadesi alınmıştı. Olayın ardından Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker’in ceset görüntüleri internette yayılmıştı.



İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, görüntülerin yayılması ile ilgili soruşturma başlatmış, soruşturma kapsamında bir polis memuru gözaltına alınırken, polisin eşi ve kayınbiraderinin de ifadesi alınmıştı. Açığa da alınan polis memuru görüntüyü çektiğini itiraf ederek, “Evet bu görüntüyü ben çektim” demişti. Polis, eşinin kendisinin mesaide olduğuna inanmadığı için hızlı bir şekilde görüntüyü çekerek eşine gönderdiğini, eşinin de aile Whatsapp grubuna gönderdiğini öğrendiğini söylemişti.



İstanbul polisi Konya'ya gitti



Polis Başmüfettişinin yaptığı araştırmada, polisin eşinin erkek kardeşi de görüntüyü kız arkadaşı Didem Çolak'a gönderdiği, Çolak'ın da görüntüyü bazı basın kuruluşlarına satmaya çalıştığı ve internette yayılmasından sorumlu olduğunu belirlemişti. Didem Çolak'ın görüntüyü satmak için bazı basın kuruluşlarıyla yaptığı Whatsapp yazışmaları medyaya yansımıştı.



Yapılan bu tespitin ardından oyuncu Didem Çolak, İstanbul Gasp Büro ekipleri tarafından aranmaya başlandı. Ancak adreslerinde bulunamadı. Ekipler, Didem Çolak'ın Konya’da olduğunu belirledi. Hemen bir ekip Konya’ya gitti. Çolak, yakalanarak İstanbul’a getirildi. Savcılığın ifadesini alacağı belirtilen Didem Çolak, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edileceği bildirildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin