VADİ'NİN POLAT ALEMDAR'I DA BAŞYAZAR OLDU

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz başyazar oldu. Ayrıca dizinin önemli karakterlerinden biri de güncel yazıları ile okuyucu karşısına çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
VADİ'NİN POLAT ALEMDAR'I DA BAŞYAZAR OLDU


Necati Şaşmaz yazete.com adlı sitede başyazar oldu. Celalettin Kafesoğlu'nun genel yayın yönetmenliğini yapacağı www.yazete.com sitende artık Necati Şaşmaz başyazarlık yapacak.


Emin Olcay da dizide canlandırdığı karakterin adıyla yani  "Ömer Baba" olarak yazılar yazacak. Sitede Ömer Lütfi Mete'nin daha önceden yazdığı yazılardan gündemle ilgili olanları da sitenin okuyucularına sunulacak.


Polat Alemdar ismiyle sevenlerinin gönlünde tahta kuran Necati Şaşmaz'ın www.yazete.com isimli yeni haber sitesindeki ilk yazısı bugün yayınlandı.


İşte Şaşmaz'ın ilk köşe yazısı:



Başdöndürücü bir hızla değişen dünyamızda, bizler de bilişim çağının insanlığa sunduğu nimetlerden faydalanmak, bu nimetleri bizlere bir klavyenin tuşları kadar yakın olacak dostlarımızla hizmet olarak paylaşmak amacıyla; “YAZETE” diye isimlendirdiğimiz internet gazetemizle karşınızdayız.


Bugüne kadar, farklı ortamlarda ve farklı medya organlarında birçok kez, hayata, insanlığa ve kendimize dair; bilgi, duygu ve düşüncelerimizi sizlere aktarma imkanlarına sahip olduk. Ama hep arada başkaları ve başkalarının yorumları vardı. Hatta zaman zaman hem kendimiz hakkında hem de ülkemizde yaşanan kültürel, siyasi, magazin, ekonomik olaylarla ilgili; fazla, eksik, yanlış ya da önyargılı haber ve yorumlardan dolayı hep birlikte üzüldüğümüz, şikayet ettiğimiz oldu.


İnsanımızın tarafsız, önyargısız, önkoşulsuz ve aracısız olarak; yakın ve uzak çevremizde, dünyamızda olup biten her şeyi bilme, öğrenme ve okuma hakkına sahip olduğuna inanıyoruz. Bunun için de “YAZETE” mizle bu ortamı samimi bir biçimde sağlamayı görev bildik.


Sizlerle dostane duygularımızla, ufkumuzdaki müjdeci güneşin önünde engel olabilecekleri kaldırarak, varlığını bile bilmediğimiz kara delikleri aydınlık gerçeklere ulaştırmanın istek ve çabası içerisinde olmaya karar verdik.


İnternet çağını kaçırmak istemedik. Bizler derdi ve söyleyecek sözü olacak insanlarız. Dünyayı bir algılayış biçimimiz var. Neye nasıl baktığımızın önemli olduğunun bilinci içerisindeyiz. İşte bu bilinçle, çağın en önemli iletişim ağı vasıtasıyla, fırsat buldukça sizlerle sohbet etmek, birbirimizi daha yakından tanımaya fırsat yaratacak duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak istiyoruz. Bir dost olarak, sadece gerçek ve içten olanlarını…


Tabi ki her zaman esirgemeyeceğinizden emin olduğumuz desteklerinizle. Talip olduğumuz bu hizmet paylaşımı yolunda, olumlu ya da olumsuz eleştirilerinizle, yorumlarınızla; bizlerin sizlere, en doğruyu en güzel biçimde sunma imkanını tanıyacağınızdan da hiç şüphe duymuyoruz.


En güzel, en gerçek, en aydınlık günlere doğru…


SEVGİLERİMİZLE, SAYGILARIMIZLA


Yazete ailesi adına, NECATİ ŞAŞMAZ


www.cafesiyaset.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin