Vadi Açıkhava, Sibel Can’ı sahnesine konuk ediyor

Sibel Can, 7 Eylül Cumartesi akşamı Vadi Açıkhava'da sevenleriyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Vadi Açıkhava, Sibel Can’ı sahnesine konuk ediyor

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, Türkiye’nin en iyi assolistlerinden Sibel Can’ı 7 Eylül Cumartesi akşamı sahnesine konuk ediyor.



Bu yazın başında açılan ve kısa sürede ünlü yıldızların gözde konser mekanı haline gelen, İstanbul’un en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, orman kıyısındaki muhteşem atmosferiyle birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya U.S Polo ASSN. Açıkhava Konserleri ile devam ediyor.



Padişah, Kanasın, Lale Devri, Çakmak Çakmak gibi klasikleşmiş şarkılarıyla hafızalara kazınmış Sibel Can, geçen yıl çıkardığı Yeni Aşkım albümüyle de büyük ses getirmişti. Sahnedeki duruşu, havası, asaleti ve tarzıyla konserlerini bir şölene dönüştüren Sibel Can 7 Eylül Cumartesi gecesi Vadi Açıkhava’da sevenleriyle buluşacak. Güzelliği, güçlü sesi ve danslarıyla yıllara meydan okuyan Sibel Can hem eski hem de yeni parçalarıyla hayranlarını unutulmaz bir gecede kucaklamaya hazırlanıyor.



İstanbul’un unutulmaz konser mekanları Rumelihisarı, Kuruçeşme Arena gibi kendine has bir ruhu olan Vadi Açıkhava, uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası olma ve en güzel anılara ev sahipliği yapma hedefiyle inşa edildi. Vadi Açıkhava, hem konforlu dev oturma alanıyla hem de rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile yaz boyunca birbirinden keyifli konserlere ev sahipliği yapacak.



Vadi Açıkhava’daki U.S. Polo Assn. Açıkhava Konserleri Eylül programı şöyle:



13 Eylül’de rock müziğin efsane ismi Teoman bu yaz ikinci kez Vadi Açıkhava’da sahneye çıkacak



20 Eylül akşamı, Türk pop müziğinin güçlü ve özel seslerinden Ferhat Göçer hayranlarıyla buluşacak.



21 Eylül’de efsanevi grup MFÖ,



22 Eylül’de Karadeniz Gecesi ile müzisyenliğinin yanısıra oyunculuğu ile son dönemde adından söz ettiren Öykü Gürman; İmera, Merve Yavuz ve Ekin Uzunlar sahnede olacak.



Eylül programının kapanışını ise 27 Eylül’de Türk pop müziğinin güçlü ve sevilen sesi Funda Arar yapacak.



Vadi Açıkhava, Sibel Can’ı sahnesine konuk ediyor


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin