Usta oyuncudan yeni kitap: Çilek Koklayan Adam

Hakkı Ergök, yeni kitabı Çilek Koklayan Adam ile kitapseverlerle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Usta oyuncudan yeni kitap: Çilek Koklayan Adam

“Hep büyük bir günah işlemek, asla geri alamayacağım bir şey yapmak isterdim. Sonunda yaptım. O yasak denizde yüzebilmek için türlü bahanelerle kendimi kandırdım, zifiri karanlıkta mezarlıklar geçtim, uykulu gece bekçilerini, yorgun polisleri atlattım… Ne var ki, yukarıdan bakınca yeşil gibi görünen yosunların siyah olduğunu ayaklarıma dolandığında, zarifçe salınan ince kollarında keskin dişleri olduğunu canım yandığında anladım…”



Usta oyuncu Hakkı Ergök, yeni kitabı Çilek Koklayan Adam’da, uyuşturucu batağında kaybolup giden bir hayatı, çarpıcı ve gerçekçi bir dille anlatıyor.



İstanbul’daki film setlerinden, Beyoğlu'nun arka sokaklarına uzanan bu mutluluğa ulaşma savaşı, çoğu insan için bir tabudur. Ancak sinema yönetmeni Ateş’in, belki bir gün uyan parçaları birbirine ekleyip yeniden hayal kurabilmek umuduyla, çiçekli yorganının altında sakladığı koca bir hayal kırıklığı koleksiyonu vardır.



Usta oyuncudan yeni kitap: Çilek Koklayan Adam



Hakkı Ergök kimdir?



Hakkı Ergök, 18 Ağustos 1960 tarihinde Kastamonu Daday’da doğdu. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde aldığı eğitimi 1985’te tamamlayıp, Devlet Tiyatrosuna katıldı. Oynadığı 48 projesinin 30’u başroldür. Sanat Kurumu, Avni Dilligil, Rotary Kulüp ve Halk Jürisinden en iyi erkek oyuncu ödüllerini aldı. Afife Jale Tiyatro ödüllerinde, üç defa aday gösterildi. İki oyun sahneye koydu. Farklı tiyatro okullarında beden dili eğitimi, Ege Üniversitesi’nde sahne-diksiyon dersleri verdi. Halen dizi ve sinema filmlerinde rol almaya, tiyatro oyunları, hikayeler, senaryolar yazmaya devam etmektedir.



Usta oyuncudan yeni kitap: Çilek Koklayan Adam - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin