Usta komedyenin durumu kritik

Karaciğer yetmezliği yüzünden Marmaris'te yoğun bakıma yatan usta komedyen Yalçın Otağı'nın sağlık durumuyla ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Usta komedyenin durumu kritik

Karaciğer yetmezliği yüzünden Marmaris'te Yücelen Hastanesi'nde yoğun bakıma kaldırılan usta komedyen Yalçın Otağ'ın sağlık durumu oldukça kritik.



Sanatçının eşi Lale Belkıs bir an olsun  Yalçın Otağ'ın yanından ayrılmazken, 'Ateş Böcekleri' olarak 30 yıl aynı sahneleri paylaşan Ercan Bostancıoğlu nam-ı diğer 'Ateş Böceği Ercan' duygularını şöyle paylaştı:



"Maalesef  Yalçın (Otağ) çok hasta. Eşi Belkıs  şu an resmen annelik yapıyor. Hemen hergün telefonla konuşuyordum ama durumu daha da kötüleşti, şu an komada.  Allah'tan yardım bekliyoruz, tıbben yapılabilecek birşey kalmadı. Sevenleri dualarını eksik etmesin."



En son Datça'ya gitmeden bir ay önce Moda'da Ateşböceği Yalçın  ile (Otağ) görüştüklerini ifade eden Ercan Bostancıoğlu,  "30 yıl beraber çalıştık. Her anımız bir anı askerliği de biz birlikte Ankara Orduevi’nde  yaptık.  Zeki Müren’in vaz geçemediği ikiliydik.   Şu an çok hasta. Onun için dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok" diye konuştu.



'Ateş Böcekleri', 70 ve 80'li yıllarda Zeki Müren, Bülent Ersoy, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Neşe Karaböcek, Gülden Karaböcek, Emel Sayın gibi efsane assolistlerle birlikte çalışmıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin