URI GELLER'İN MAÇ KAHANETİ FOS ÇIKTI

Star TV'de yayınlanan Fenomen adlı programı yapan Uri Geller'in İsviçre - Türkiye maçıyla ilgili kehaneti fos çıktı.

Google Haberlere Abone ol
URI GELLER'İN MAÇ KAHANETİ FOS ÇIKTI

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de "Fenomen" isimli programı yapan Macar asıllı Yahudi İngiliz vatandaşı Uri Geller, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda dün gece oynanan İsviçre-Türkiye maçı öncesi bulunduğu kehanet Macar basınında bomba gibi patladı.
Uri Geller maç öncesi İsviçre’nin Türkiye’yi yenmesi için tüm İsviçre halkının birlikte konsantrasyonda bulunmasını istedi. Maçı seyretmek için İsviçre’ye giden, kaşık eğerek dünyada büyük üne kavuşan Uri Geller, İsviçre’nin maçtan galip ayrılması için futbolla ilgisi olmayan büyülere başvurdu. Ünlü kaşık eğrilticisi, İsviçre halkının maçtan 20 dakika önce, yani saat 20.20’de bir futbol topunu tutarak konsantrasyonla "Gewinn Schweiz, gewinn, gewinn (Galip gel
İsviçre, galip gel, galip gel)" demelerini istedi.
Uri Geller, Türkiye maçının kazanılması için Alexander Frei’ye ihtiyaç olmadığını, önemli olan tüm İsviçre halkının takımlarının galibiyetine inanmasının yeteceğini söyledi.
Türkiye’nin maçı kazanmasıyla Uri Geller’in kehanetinin fos çıktığı görüldü. Türkiye’de Star Tv’de Fenomen isimli programı yapan İngiliz vatandaşı Geller’in kehanetinin fos çıkmasıyla Türklerin yüzüne nasıl bakacağı merak ediliyor.


 Mehmet Başaran / AA
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin