Ünlülerden Zafer Bayramı mesajları

30 Ağustos Zafere Bayramı'nda ünlüler mesajlarını sosyal medyadan paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlülerden Zafer Bayramı mesajları

Büyük Zafer'in 91. yıldönümü tüm yurtta törenlerle kutlanırken, sanat, siyaset ve medya dünyasının ünlü isimleri ise Twitter üzerinden mesajlar yayımlıyor.



Zafer Bayramı dolayısıyla ünlü isimlerin twitter üzerinden yayımladığı mesajlar dikkat çekti. "Yurtta Sulh Cihanda Sulh sözünün anlamını tekrar düşünmeliyiz" diyen ünlü isimler barış mesajları verirken, Atatürk ve silah arkadaşlarının yanısıra, tutuklu komutanlarında  Zafer Bayramı'nı kutladı.



Muharrem İnce: #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyorum.



Ertuğrul Günay: Başkomutan Gazi M.Kemal Atatürk ve arkadaşlarını, büyük Zafer'in yıldönümünde yeniden sonsuz rahmet ve şükran duygularımızla anıyoruz.



Sabahat Akkiraz: 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Savaşın gölgesinde kutlayacağımız bu bayramda ''Yurtta Sulh Cihanda Sulh'' sözünün anlamını tekrar düşünmeliyiz. Barış en büyük hedefimizdir. Savaşın her türlüsü sadece yıkım, ölüm ve acı getirir. Sonsuza kadar Barış Güvercinleri uçsun gökyüzünde.



Hakan Şükür: Unutmayın; Her milletin müdafaadan ümidinin kesildiği anda bu milletin taarruzu başlar! #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN



Seda Sayan: 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta huzur ve sevinçle kutlansın.



Gülben Ergen: #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN TÜRKÜZ CUMHURİYETİN GÖĞSÜMÜZ tunç siperi Türk'e durmak yaraşmaz! Türk önde Türk İLERİ



Berna Laçin: Çekin gözünüzü elinizi üzerimizden johnyler. Biz böyleyiz. Biraz itişiriz ama sonra gene sevişiriz. Bu vatan hepimizin. #30AgustosZaferBayramı



Onur Akay: Atatürk, silah arkadaşları ve iftiraya uğrayan komutanların, hastalanan, hastalanmayan devlet büyüklerimin #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN



Mustafa Sandal: : #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN



Cem Davran: 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. (Henüz varlığı sorgulanıp, aslında şöyleydi sallamaları başlamadı sanırım)



Fettah Can: : Bir sürü mal mülk miras bırakabilirsiniz! Bayram bırakmak, yaradanın ayrıcalıklı kullarına nasip olur. 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu olsun.



Özlem Yıldız: Basta ulu önder Atatürk ve silah arkadaşlarını ayrıca bu ülke için şehit olmuş tüm askerlerimizi saygıyla anıyorum. Zafer bayramı kutlu olsun.



Barbaros Şansal: #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN



Alişan: 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.



Ayşegül Aldinç: #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN  bir ve beraberiz.



Cenk Eren: Keşke 30 Ağustos zafer bayramı törenlerine cumhurbaşkanımız hanedan mensuplarınıda davet etse cumhuriyetimiz ve geçmişimiz ne güzel olur.



Ceyhun Yılmaz: : Mustafa Kemal ATATÜRK Ve tüm silah arkadaşlarının Ruhu şâd olsun! #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN



Şoray Uzun: #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN



Tuğba Özay: #30AğustosZaferBayramıKUTLUOLSUN  Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve o dönemde mücadele eden insanlarımızı saygıyla anıyorum.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin