Ünlü yıldızlar Vadi Açıkhava'da!

İstanbul'un en genç açıkhava sahnesi Vadi Açıkhava Ağustos konserleri programı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü yıldızlar Vadi Açıkhava'da!

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, Ağustos ayında Teoman, Kenan Doğulu, Kubat, Selda Bağcan, mor ve ötesi’ni ağırlayacak.



Bu yıl yaz başında açılan ve ünlü yıldızların kısa sürede konser vermek için tercih ettiği İstanbul’un en genç açıkhava sahnesi Vadi Açıkhava, orman kıyısındaki muhteşem atmosferiyle birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor.



28 Haziran’da, gençlerin gözdesi ‘Yüzyüzeyken Konuşuruz’ konseriyle yaz sezonunu açan Vadi Açıkhava, hem oturma hem de sahne önü kategorisiyle toplam 5 bin kişiyi ağırlıyor.



Ünlü yıldızlar Vadi Açıkhava'da!



Uzun yıllar boyunca İstanbul’un buluşma noktası olma hedefiyle inşa edilen konser alanı, hem konforlu dev oturma alanıyla hem de rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile yaz boyunca birbirinden keyifli konserlere ev sahipliği yapacak.



Temmuz’da Göksel, Athena, MFÖ ve Levent Yüksel’i ağırlayan Vadi Açıkhava, ağustos ayında da serin yaz akşamları vaat ederken, müzik şöleni yaşatacak.



Vadi Açıkhava’da ağustos programı; 2 Ağustos’ta rock müziğinin güçlü ismi Teoman ile başlayacak.



3 Ağustos akşamı, muhteşem sahne performansıyla Kenan Doğulu hayranlarıyla buluşacak.



23 Ağustos’ta, halk müziğine getirdiği yeni yorumla büyük ilgi gören Kubat sahne alacak.



24 Ağustos’ta ise sahne, dünya alternatif müzik piyasasının yakından takip ettiği efsane sanatçı Selda Bağcan’ın olacak.



Ağustos programının kapanışını ise 31 Ağustos’ta rock müziğin sevilen grubu mor ve ötesi yapacak.



Saat 21:00’da başlayacak konserlerin biletlerine www.biletix.com veya biletix satış noktalarından ulaşılabilir. Türkiye’nin en ünlü isimlerinin etkinlikleri, hem toplu taşımayla hem de geniş otoparkı sayesinde özel araçlarıyla gelecek İstanbulluları bekliyor.



Ünlü yıldızlar Vadi Açıkhava'da! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin