Ünlü şarkıcı hayranlarıyla buluşuyor!

Duman grubunun solisti ilk solo albümünün turnesini Kayseri'de gerçekleştiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı hayranlarıyla buluşuyor!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, ilk solo akustik çalışması "Gölge Etme" ile 27 Kasım'da Konya Rixos Otel, 28 Kasım'da ODTÜ KKM, 30 Kasım'da Kayseri Kültür Merkezinde hayranlarıyla buluşuyor.



Sahnede kendi solo albümü dışında Duman, Aşık Veysel, Mahzuni Şerif, Neşet Ertaş, Mfö, Bulutsuzluk Özlemi gibi isimlerin parçalarını seslendiren Kaan Tangöze konserinin biletleri Biletix'de.



Türk rock müziğinin başarılı temsilcilerin Duman grubunun solisti olarak tanınan Kaan Tangöze, ilk solo akustik çalışması olan "Gölge Etme" albümünü ekim ayında yayımladı. Albümdeki tüm eserlerde tek vokalin yanı sıra, sadece akustik gitar ve mızıka enstrümanlarına yer verdi.



Albümde "Bekle Dedi Gitti" şarkısının nakaratında Özdemir Asaf'ın "Çizik" şiirine yer veren Kaan Tangöze, yine Özdemir Asaf'ın "O Yolda", "Kalmak Türküsü", Aşık Mahzuni Şerif'in "Tersname" ve Karacaoğlan'ın "Bir Kız Bana Emmi Dedi Neyleyim" şiirlerini besteyip düzenleyerek albümünde yer verdi. Albümdeki diğer tüm eserlerin söz-beste ve düzenlemeleri Tangöze tarafından yapıldı.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin