Ünlü şarkıcı boşandı!

Nez ve Eylem Server Ünüvar çifti, evliliklerini sonlandırdı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı boşandı!

Ünlü şarkıcı Nez geçtiğimiz yıl dünyaevine girdiği oyuncu Eylem Server Ünüvar'dan tek celsede boşandı.



Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Nez, oyuncu Eylem Server Ünüvar ile geçtiğimiz yıl nikâh masasına oturmuştu. Evlendikten sonra İngiltere'ye yerleşme kararı alan ünlü şarkıcı aradığı mutluluğu bulamadı. Bugün görülen duruşmada hâkim ünlü çifti boşadı. Nez haberi sosyal medya hesabından; ' Herkes için güzel başlangıçlar olsun' notuyla duyurdu.



'10 aydır ayrıyız'



Boşanma davası sonrası İsmail Bayrak'a konuşan Nez, “Evet bugün boşandım. Evlilik kurumu saygı duyulması gerekir. Bu boşanmanın altında gerçekten bir şey yok. Evlendikten sonra Londra’ya taşınmıştım. Ama ben 10 ay önce geri döndüm ve boşanma süreci bu sürede başlamıştı. 10 aydır ayrıyız o Londra’daydı. Anlaşamayınca davayı açtım ve böyle öncesinde arkadaş olup boşanma olunca iki medeni insan gibi anlaşıyorsunuz: Görüyoruz, neler oluyor ülkede. Biz karşılıklı olarak anlaştık ve dost kaldık” dedi.



Bu boşanmaya üçüncü evliliğini de noktalayan Nez, “Yeniden evlilik düşünür müsünüz?” sorusuna ise, “Bunları konuşmak için çok erken.” yanıtını verdi.



Ünlü şarkıcı boşandı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin