Ünlü şarkıcı beyin kanaması geçirdi! Sağlık durumu nasıl?

İbrahim Erkal evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı beyin kanaması geçirdi! Sağlık durumu nasıl?

Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal, Maltepe Başıbüyük’te bulunan evinin otoparkında baygın halde bulundu. İbrahim Erkan'ın sevenleri ve yakınları hastaneye akın ederken; ünlü sanatçının tedavi gördüğü hastaneden ilk açıklama geldi. İbrahim Erkal'ın son durumuyla ilgili ilk yapılan açıklamada 'Değerli sanatçımızın son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup, hastamız derin koma durumundadır.' denildi.



İbrahim Erkal, Maltepe bulunan evinin otoparkında baygın halde bulundu. Ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal evinin otoparkında baygın halde bulununca, hemen hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ilk gelen haberler arasında. İbrahim Erkal'ın şuan yoğun bakımda tedavi gördüğü bildirildi.



Erkal’ın durumunun ciddiyetini koruduğu tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Baygın halde bulunan İbrahim Erkal’ın sağ arka kulağının altında bir de yırtık olduğu tespit edildi.



BAŞKA BİR HASTANEYE NAKLEDİLDİ



İbrahim Erkal, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından uyutularak Beşiktaş Ulus'taki Liv Hospital'a kaldırıldı. Sedye ile ambulanstan indirilen Erkal yoğun bakıma alındı. Erkal'ın yakınları da hastaneye geldi.



DERİN KOMA DURUMUNDA...



Ünlü sanatçının tedavi gördüğü hastaneden ilk açıklama geldi:

Beyin kanaması ön tanısı ile Liv Hospital’a getirilen evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır.



DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN!



Ünlü şarkıcının Facebook hesabından yapılan açıklamada"  Sevgili dostlarımız, Sanatçımız İbrahim Erkal, geçermiş olduğu rahatsızlık nedeniyle özel bir hastanede tedavi altındadır. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen!" denildi.



%1 ŞANSIMIZ VAR



Renkli Sayfalar programına bağlanan Şarkıcı Yağız da yakın arkadaşı İbrahim Erkal'ın son durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Sanatçı meslektaşının durumuyla ilgili şunları söyledi: "Beyindeki damarların çok büyük kısmı hasar görmüş. Doktorlar %1 şansımız var diyor. Eşi, ailesi, çocukları her şeye hazırlıklı bir şekilde bekliyoruz. Ameliyata girmeden bütün ailesinden imza almışlar. Doktorlar 'ameliyata almasak da olur' demiş, aile yine de tüm şanslarını denemek istedi."



'1,5 SAAT BAYGIN KALMIŞ'



Duymayan Kalmasın programına telefonla bağlanan İbrahim Erkal'ın iş ortağı Feyzullah Çelebi, ünlü sanatçının sağlık durumunu anlattı:

"Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu, Eşi, çocukları ve ailesi de hastanede. "



'DURUMU KRİTİK'



İbrahim Erkal'ın kuzeni Hilmi Şahin sanatçının sağlık durumunu anlattı.

"Yüksek tansiyona bağlı bir rahatsızlık geçirdi. Başka hiçbir şey yok. Doktorlar durumu kritik diyorlar. Yapacak hiçbir şeyimiz yok. Gece 02.00'dan beri hastanedeyiz. Durumu kötü. Ümidimizi kaybetmiyoruz. Dualarını bekliyoruz. Bu akşam Caddebostan'da konseri vardı. Çok acılıyız. Çok zor bir şey yaşadığımız. Herkes hastanede. Daha önce hiç bayılma gibi bir durumu olmadı. Son çocuğu onun hayatına renk katmıştı. Pazar günü beraberdik. Akşam arkadaşlarıyla yemekteydi." (Hürriyet)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin