Ünlü şarkıcı Alex Şahin, Bodrum'da sahne aldı

Çok Güzelsin Yalancı albümü ile müzik piyasasına iddialı giriş yapan Alex Şahin'in yaz konserleri devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı Alex Şahin, Bodrum'da sahne aldı

Çok Güzelsin Yalancı albümü ile müzik piyasasına iddialı giriş yapan Alex Şahin'in yaz konserlerinde sevenleri ve hayranları yalnız bırakmıyor.



90'lı yılların ünlü dansçısı Alex Şahin, usta yorumcu Haktan Canevi'ye ait Marka İstanbul Müzik Yapım Şirketi'nde yapmış olduğu 'Çok Güzelsin Yalancı' albümünü süprizlerle 7 Mart'ta Beyrut Performance'da seven ve hayranlarına tanıtmıştı. Kısa sürede etkin çalışmalar ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Alex Şahin Anadolu ve Avrupa Yakası'nda mekan konserleriyle büyük takdirleri toplayarak, yeni hayranlarıyla birlikte organizasyonlar yapmaya devam ediyor.



Ünlü şarkıcı Alex Şahin, Bodrum'da sahne aldı



Çok Güzelsin Yalancı albümüne özel klipleriyle dikkatleri üzerine çeken Alex Şahin, başarılı performansıyla bayramın ikinci günü Suat Gülduman'a ait Side Hera Beach Otel'de sahne aldı. Yaz konserlerine hız kesmeden devam eden Alex Şahin, 20 Haziran'da Ünlü İş Adamı Bülent Kaya'ya ait Bodrum'un Bardakçı Koyunda bulunan Azka Otel'de sahne aldı. 20 Haziran'daki konsere adeta izdiham yaşanırken, birçok hayranı rezervasyonlar dolu olmasına rağmen rezervasyonsuz olarak ayakta Alex Şahin'i izlemeye geldi. Sahneye özel dikim şalvar ile çıkan Alex Şahin sesi, repertuvarı ve dans şovları ile izliyicilerine enfes bir gece yaşattı. Sahne çalışmasının ardından Bodrum AZKA Otel ve Antalya Hera Beach Otel Ağustos ayı için Alex ile ikinci konser tarihlerini belirledi. Alex Şahin bu yaz Antalya ve Bodrum’un aranılan sanatçıları arasında yerini almış oldu.



Ünlü şarkıcı Alex Şahin, Bodrum'da sahne aldı - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin