Ünlü popçu Murat Dalkılıç yapım şirketi kurup hangi filmin yönetmen koltuğuna oturdu?

Murat Dalkılıç’ın son aylarda zamanının büyük kısmını Ulus’taki ofisinde geçirmesinin sırrı sonunda ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü popçu Murat Dalkılıç yapım şirketi kurup hangi filmin yönetmen koltuğuna oturdu?

Sevgilisi Hande Erçel’le de sık sık bu ofiste buluşan ünlü popçunun, arkadaşı Neşet Koçkar ile yapım şirketi kurup film yönetmeye başladığı ortaya çıktı. Murat Dalkılıç, ilk filmi Ustalar Aleminin çekimlerine de dün başladı.



Ünlü popçu Murat Dalkılıç yapım şirketi kurup hangi filmin yönetmen koltuğuna oturdu?



“Bu bir tadilat komedisidir” sloganıyla çekilen filmde ünlü popçu Dalkılıç, başrolü Sinan Çalışkanoğlu ile Mustafa Açılan’a verdi. Hikayesi Şahin Altuğ ile Serkan Ölçer, senaryosu ise Caner Güler imzası taşıyan filmin görüntü yönetmenliğini ise Tolga Çetin üstlendi. Gitarist Serkan Ölçer’in başından geçen gerçek bir hikâyenin anlatıldığı filmde olaylar Bahtiyar isimli gencin Pelin adlı kadına aşık olup onun üst katına taşınmasıyla başlıyor. Ardından Bahtiyar, genç kadınla iletişime geçmek için banyodaki contası bozulan sifonu kullanıyor. 



Ünlü popçu Murat Dalkılıç yapım şirketi kurup hangi filmin yönetmen koltuğuna oturdu? - Resim : 2



Diğer rollerde ise Hakan Meriçliler, Fatih Özkan, Önder Açıkbaş, Dila Danışman, Ömür Özdemir ve Bengi İdil Uras’ın oynadığı “Ustalar Alemi” filminde Murat Dalkılıç’ın yakın dostu Kadir Doğulu da konuk oyuncu olacak. Filmin oyuncuları haftasonu okuma provasında bir araya geldi.  Murat Dalkılıç yönetmenlik macerasıyla ilgili “Benim için harika bir deneyim. Hayırlısıyla sete başladık” açıklamasını yaptı.



Çok sayıda film projesi olan Murat Dalkılıç’ın geçen yıl Hande Erçel ile de film görüşmesi nedeniyle tanıştığı gündeme gelmişti. Üniversite eğitimini güzel sanatlar fakültesi oyunculuk bölümünde tamamlayan Murat Dalkılıç, daha önce “Sil Baştan”, “Bir Kadın Tanıdım” dizileri ve “Bizans Oyunları” filminde rol almıştı.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin