Alper Saldıran'ın yeni kitabının lansmanına ünlü isimler akın etti!

Alper Saldıran'ın ikinci kitabı 'Siyah Odadan Hikayeler', raflardaki yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Alper Saldıran'ın yeni kitabının lansmanına ünlü isimler akın etti!

Tiyatro, dizi ve sinema oyunculuğu ile kendinden söz ettiren, sevilen oyuncu Alper Saldıran’ın geçtiğimiz günlerde raflarda yerini alan ikinci kitabı 'Siyah Odadan Hikayeler'in lansmanı çok sayıda önemli isimin katılımıyla Karaköy 10’da yapıldı.



Alper Saldıran'ın yeni kitabının lansmanına ünlü isimler akın etti!



Alper Saldıran'ın eşi Pınar Tuncegil Saldıran, Merve Çağıran, Furkan Andıç, Özge Özder, Saffet Emre Tonguç, Mustafa Alabora, Banu Zeytinoğlu, Esin Maraşlıoğlu, Mehmet Turgut, Birand Tunca, Şahika Tekand’ın katılımıyla renklenen lansmanda Saldıran, “Böyle bir gecede insan ne kadar sevildiğini ve ne kadar çok insan biriktirdiğini anlıyor. Çok mutluyum, ikinci kitabın heyecanı da çok başkaymış.” diyerek görüşlerini dile getirdi.



Alper Saldıran'ın yeni kitabının lansmanına ünlü isimler akın etti! - Resim : 2



İkinci kitabı ‘’Siyah Odadan Hikayeler’’ ile çağımızın sorunlarına değinen Saldıran; yalnızlaşma, aşk acısı, hayal kırıklıkları ile dolu siyah odadan çıkışın, perdeleri açmak ile mümkün olacağını hatırlatıyor. Siyah Odalar’da konuşan mobilyalar, ağaçlar, kedi ruhlu kadınlar, ustadan çırağa aktarılan tecrübeler arasında dolaşıp, hayata kaleminin gözünden, bizimle birlikte yeniden bakıyor.



Alper Saldıran'ın yeni kitabının lansmanına ünlü isimler akın etti! - Resim : 3



Alper Saldıran'ın yeni kitabının lansmanına ünlü isimler akın etti! - Resim : 4



Alper Saldıran'ın yeni kitabının lansmanına ünlü isimler akın etti! - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin