Ünlü oyuncuların yer aldığı filmin fragmanı yayınlandı

Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları'nın rol aldığı film seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncuların yer aldığı filmin fragmanı yayınlandı

Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları’nın başrollerini paylaştığı 'Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku' filmi 12 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.



Henüz hiçbir kitabı yayımlanmamış yazar Arif’in tam da kadınları ve aşkı anlamaya çalıştığı bir sırada Müzeyyen’e rastlamasıyla onun gizemli ve tutkulu dünyasına yaptığı yolculuğun anlatıldığı filmin kadrosunda Erdinç Gülener, Ege Aydan, Harun Tekin, Hare Sürel, Derya Alabora, Barış Yalçın, Esra Kızıldoğan ve İdil Yener de bulunuyor.



Seyirciyle ilk olarak geçen hafta 51. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde buluşan filmin müzikleri de Mor ve Ötesi grubundan Harun Tekin'in imzasını taşıyor.



48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Geriye Kalan filmiyle En İyi Yönetmen ödülünü alan Çiğdem Vitrinel’in ikinci uzun metrajlı filmi olan 'Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku’nun hikayesi ve senaryosu İlhami Algör’ün aynı adlı romanından esinlenilerek Çiğdem Vitrinel ve Ceyda Aşar tarafından kaleme alındı.



Yapımcılığını Mars Prodüksiyon adına Marsel Kalvo’nun üstlendiği filmin görüntü yönetmenliğini Vedat Özdemir gerçekleştirdi.



"Ünlü oyuncuları buluşturan filmin fragmanı yayınlandı" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin