Ünlü oyuncudan olay benzetme: 'Sektör, Survivor’a benziyor'

Bülent Emin Parlak ve eşi Burcu Gönder, Milliyet'e röportaj verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncudan olay benzetme: 'Sektör, Survivor’a benziyor'

Üç yıl önce dünyaevine giren Burcu Gönder ve Bülent Emrah Parlak, ‘Eski Köye Yeni Adet’ filminde, evli bir çifti canlandırıyor.



Son olarak Eski Köye Yeni Adet filmiyle beyazperdede boy gösteren Bülent Emrah Parlak, "Sektörü nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Burası, ‘Survivor’ gibi... Çok zor şartlarda çalışılıyor" diyerek yanıt verdi.



Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla adını geniş kitlelere duyuran Bülent Emrah Parlak Milliyet'ten Sercan Kısmet'e konuştu. Son olarak‘Eski Köye Yeni Adet filminde rol alan 39 yaşındaki Parlak, sektöre Survivor benzetmesi yaptı.



Dizi yerine daha çok sinemayı tercih etmenizin sebebi ne?



"Dizi şartları çok zor. Biz bu işi keyifle yapıyoruz ama keyiflikten çıktı. Yönetmen, senarist, yapımcı, set ekibi ve kanallar artık keyif almıyor. Bir pazar haline geldi. Keşke projelerin reyting kaygısı olmasa... Haftanın altı günü, 16 saat çalışıp üzerine ‘reyting almadı’ durumu psikolojik olarak zor."



Sektörü nasıl değerlendiriyorsunuz?



"Bizim ülkemizdeki oyuncular, yönetmenler, senaristler ve yapımcılar çok başarılı. Yurt dışındaki yönetmenler bizim şartlarda film çekemez. Burası, ‘Survivor’ gibi... Çok zor şartlarda çalışılıyor."



Sinemada vizyona giren filmlerin yüzde 70’i komedi. Kalitenin düştüğüne inanıyor musunuz?



"Gişe ve reyting kaygısı kontrol altına alınamayınca, kaliteyi yakalamak çok zor. İlkinde iyi geri dönüş alamayınca, ticari olduğu için ısrar edemiyorsunuz. Sadece gişe yapana ısrar ederseniz, aynılaşıyorsunuz. Yapımcı da, ondan sonra tutan tarzda film istiyor."



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin