Ünlü oyuncudan kötü haber!

Kutsi ile evlilik yolunda ilerleyen ünlü oyuncu Feyza Çıpa, ölümden döndü.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncudan kötü haber!

Şarkıcı ve oyuncu Kutsi ile evlilik yolunda ilerleyen ünlü oyuncu Feyza Çıpa, ölümden döndü. Dört nala giden attan düşen ve sert bir şekilde zemine düşen ünlü oyuncunun vücudunda bazı ezilmeler oldu ve eli kırıldı. Çıpa, şuan yürümekte de zorluk çekiyor.



Yaklaşık bir yıldır binicilik eğitimi alan ve atlara karşı büyük bir sevgi besleyen Çıpa, 10 gün önce az daha bu tutkusunun kurbanı oluyordu.



Acilen hastaneye kaldırıldı



Atlara ve biniciliğe tutkuyla bağlanan Çıpa’nın haftanın her günü Ömerli’de bir binicilik eğitimi merkezinde ata bindiği öğrenildi. Eğitimi sırasında dengesini kaybederek atın üzerinden savrulan ve sert bir şekilde zemine düşen Çıpa, acilen hastaneye kaldırıldı.



Yürümekte zorluk çekiyor



Kazanın ardından sozcu.com.tr’ye konuşan Çıpa, “Dört nal engel atlıyordum. Parkur yapıyordum. O sırada düştüm. Vücudumun çeşitli yerlerinde ezilme oldu. Elim kırıldı. Şu an yürümekte zorluk çekiyorum ama buna da şükür” diyerek kazanın detaylarını anlattı. Çıpa, en az iki ay boyunca ata binemeyeceğini sözlerine ekledi. Güzel oyuncu, Kutsi ile evliliğe giden ciddi bir beraberlik yaşıyor.



Ünlü oyuncudan kötü haber!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin