Ünlü oyuncudan Game of Thrones açıklaması!

Game of Thrones’ta Sansa Stark karakterini canlandıran Sophie Turner, ünlü dizinin merakla beklenen final sezonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncudan Game of Thrones açıklaması!

22 yaşındaki aktris, Game Thrones’un en “kanlı” sezonun geleceğini açıkladı. Turner, dizide daha önce görülmemiş görkemli savaşların yaşanacağını, pek çok önemli kişinin öleceğini ve daha fazla duygusal işkencenin yer alacağını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:



“Size kesinlikle yaklaşan bir kıyametle başa çıkmak için birbirinden ayrı olan küçük toplulukların bir araya geldiğini söyleyebilirim. Ancak bu küçük gruplar doğru olduğunu düşündükleri şeyle mücade etmeye çalışırken aralarında çok fazla gerilim yaşanacak.”



"SANSA İÇİN MUTLUYUM"



Bununla birlikte Turner, dizinin sevilen karakterlerinden Sansa’nın son sezonda bir savaşçıya dönüşeceğini sözlerine ekledi:



 “Sansa’nın içinde her zaman diğer insanların gerçekten göremediği bir savaşçı gördüm. Onun her zaman yaşadıklarından öğrenerek adapte olduğunu ve bir noktada bunların tezahür edeceğini hissettim." 



"Sonunda o gerçek bir savaşçıya dönüşüyor. Bu durum beni çok tatmin etti ve senaryonun onun için sonlandığı yerden oldukça mutluyum.”



Dizinin dağıtımcı şirketi HBO, Game of Thrones'un son sezonun 2019 yılında 6 bölüm olarak yayınlanacağını duyurmuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin