Ünlü oyuncudan darp ve gözaltı iddiasına yanıt!

Özgün Aydın bindiği takside taksi sürücüsünü darp ettiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncudan darp ve gözaltı iddiasına yanıt!

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncusu Özgün Aydın'ın bindiği takside taksi sürücüsünü darp ettiği iddia edildi. Olay sonrası ünlü oyuncu ve taksi sürücüsü ifadeleri alınmak üzere karakola getirildi. Aydın’ın, karakolda taksi sürücüsüne ‘Sen yandın’ demesi kameralara yansıdı. Olayda meslektaşının yardımına gelen bir diğer taksici ise Aydın’ın arkadaşları tarafından bıçakla yaralandığı iddia etti. Ünlü oyuncu ise "Kimseyi darp etmedim. Karşılıklı olarak sözlü tartışma başladı. Kısa bir süre sonra karşı taraf arkadaşlarını toplayıp saldırmak üzere yanımıza geldi. Biz şikayetçi olmak için karakola başvurduk." dedi.



Olay önceki gün gece saatlerinde Kadıköy’de meydana geldi. İddiaya göre; Kadıköy Hasırcıbaşı caddesi üzerindeki taksi durağından arkadaşlarıyla birlikte taksiye binen ünlü oyuncu Özgün Aydın, karşıya gideceğini söyledi. Kısa bir süre gittikten aracı durdurarak araçtan inen Aydın, tekrar taksiye doğru yöneldi. Araçtan indiği esnada aracın kapı lastiğinin düştüğünü gören şoför lastiği yerine taktığı esnada oyuncu Aydın ile kısa bir süre sözlü tartışma yaşadı. O esnada oyuncu aracın kapısını üzerine kapattığı esnada taksi şoförü Yakup Koca’nın koluna çarptı. Aracından inen taksi sürücüsü Yakup Koca, Aydın’ın yanına gitmek istedi. Bu sırada Aydın ve arabada bulunan arkadaşları sürücünün elinden telefonunu alarak darp etti.



YARDIMA GELEN TAKSİCİ BIÇAKLA YARALANDI



Yaşanan olay sonrası taksi sürücüsü Yakup Koca diğer telefonuyla arkadaşından yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen arkadaşı İlker İlter, oyuncunun yanına gittiği esnada sözlü tehdide maruz kaldı. Araçtaki diğer arkadaşları tarafından İlker İlter’e rastgele bıçak sallayan ünlü oyuncunun arkadaşları olay yerinde tehditler savurmaya devam etti.



Çevredeki vatandaşların araya girmeye çalışsa da başarılı olamayınca durum polis ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından güçlükle yatıştırılan taraflar karakola götürüldü.



ÖNCE HASTANE, SONRA KARAKOL



Taksi sürücüsü ile ünlü oyuncu Özgün Aydın arasında geçen sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası darp edilen taksi sürücüsü Yakup Koca ve bıçakla yaralanan arkadaşı İlker İlter hastaneye gitti. Vücudunda darp izleri olan Yakup Koca ve bıçakla yaranan arkadaşı İlker İlter’in eline dikiş atıldı. Buradaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Yakup Koca ve İlker İlter, şikayetçi olmak üzere Kadıköy İskele Polis Merkezine gitti.



'SEN YANDIN' SÖZÜ KAMERALARA YANSIDI



Olay sonrası taksi şoförü Yakup Koca, bıçakla yaralanan İlker İlter ve ünlü oyuncu Özgün Aydın birbirlerinden şikayetçi olmak için karakola gitti. Karakolda taksi sürücüsüne tehditler savuran oyuncu Aydın’ın o anları kameraya yansıdı. Ünlü oyuncu taksi sürücüsüne el işareti yaparak ‘Sen yandın’ dedi.



ÖZGÜN AYDIN DA ŞİKAYETÇİ OLDU



Oyuncu Özgün Aydın, gece saatlerinde gerginlik yaşadığı taksiciye ilişkin karakolda ifade verdi. İfade işlemlerinin ardından karakoldan ayrılan Aydın’ın da kendisinden şikayetçi olan taksiciden şikayetçi olduğu öğrenildi.



Ünlü oyuncu Özgün Aydın, gece saatlerinde Kadıköy’de arkadaşlarıyla birlikte bindiği bir taksi sürücüsü ile gerginlik yaşamıştı. Yaşanan gerginliğe ilişkin taksi sürücüsü ile Aydın ve arkadaşları karakolda ifade vermişti. İfadesinin ardından karakoldan ayrılan oyuncu Aydın’ın da kendisinden şikayetçi olan taksi sürücüsünden karşılıklı olarak şikayetçi olduğu öğrenildi.



'GÖZALTI VE DARP İDDİASI ASILSIZ'



Ünlü oyuncu daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Dün gece, evimize gitmek üzere 2 arkadaşımla ticari bir araca bindik. Araç sürücüsü ile yaşadığımız tartışma sonucu karakola gittik ve karşılıklı şikayetçi olduk. Basında çıkan "gözaltı ve darp" iddiaları tamamen asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır. Kimseyi darp etmedim. Karşılıklı olarak sözlü tartışma başladı. Kısa bir süre sonra karşı taraf arkadaşlarını toplayıp saldırmak üzere yanımıza geldi. Biz şikayetçi olmak için karakola başvurduk. Avukatımla birlikte karakola ifademizi verip, şikayet dilekçemizi sunduk ve 2 saat sonra evimize döndük. Konu şu anda yargıda olduğu için daha fazla bilgi paylaşamıyorum" dedi.



ELİNDE OLAN ALETLE HER TARAFIMIZA SALLADILAR



Olayda yaralanan taksi şoförü İlker İlter "Adamın üzerine yürüyorlar, telefonunu kırıyorlar. Hasırcı başında duraktan taksiye bindiler. Hatta kendimde duydum Yoğurtçu parkının oradan bir şeyler alıp karşıya geçeceğiz diye. Bende o arada bir müşteri aldım. O esnada arkadaşım beni aradı “İlker yetiş sıkıntı var’ diye. Buraya geldiğimiz de anladık tiyatrocu olduklarını. Aşırı derece alkollüler. Telefonunu almışlar elinden onu öğrendim. Sen ne yapıyorsun diye üstüne gidince o esnada üstüme saldırdı. Elinde olan aletle her tarafımıza salladılar. Elimde 6 tane dikiş var. Böyle bir alkol içme, böyle bir rezillik yok. Bizi mağdur ettiler. Arabada onun üzerine saldırmışlar. Kolunu kapıya vurmuşlar. Doktor raporunda hepsi var zaten. Elinde ne varsa elimi delgeçe çevirdi. Elini kolunu boğazımıza sallamaya çalıştı. Bizi mahvettiler. Zaten 5 kuruş para kazandığımız yok. Karakola geldik. Karakoldaki polislere de mukavemet uygulamışlar. Polis olay yerinde arabaya sokamadı. Buraya geldik burada da arbede yaşadık. Eşi diye dediği bir kadın var. Ne bıçağı deyip duruyor. Ne bıçağıysa bu elimin hali ne? Şikayetçiyim. Mahvettiler. 3-4 gün belki 5 gün hiç iş yapamayacağım. Zaten ondan sonra da bu işi yapmayı düşünmüyorum. Mesleği bırakacağım. Çünkü iyice psikolojimi bozdular. Neyin tiyatrocusu bu. Tiyatrocu dediğin adam saygın insanlar oluyor" dedi.



TAKSİ SÜRÜCÜCÜ DE KONUŞTU



Taksi sürücüsü Yakup Koca, “Kadıköy Hasırcıbaşı'ndan taksiye bindiler. 'Yoğurtçu parkı' dediler. Bende Yoğurtçu parkı az ileride, 10 adım giderseniz' dedim. Dediler ki 'yok biz taksiye bineceğiz' Yolda giderken 'nerede ineceksiniz' diye sordum. İsmini sonradan öğrendim. Özgün denen arkadaşı ben arabaya bindiğinde tanıyamadım. Galiba oyuncuymuş. Kafası da güzeldi ne söylediğini bilmiyordu. 'Nerede ineceksiniz' dedim. O da ‘burada’ dedi. 3 kişilerdi zaten. Arabadan indiler. Sonra ikisi birlikte arabaya tekrar geldiler. Özgür önde otururken bu sefer arkaya geçti bayanın yanına. O arada araçtan inerken ayağı takıldı camın lastiği çıktı arabanın. Dedim ki 'giderken üşümeyin karşıya geçeceğiz orayı takayım' dedim. Yüzüme baktı o esnada kapıyı direk koluma çarptı.



'KARAKOLA GELDİK, DARP RAPORU ALDIK'



'Canımı yaktın kolum kırıldı neden böyle yapıyorsun' dedim. O da bana ‘Sen kimsin. Benimle böyle konuşuyorsun. Ne zannediyorsun kendini. Benim kim olduğumu biliyor musun’ şeklinde konuşmaya başladı. Bende dedim ki, 'lütfen bu araçtan iner misiniz? Ben sizi götüremeyeceğim.' Daha sonra diğer arkadaşı indi. Geldi gırtlağıma yapıştı. O esnada polisi arayacaktım telefonumu aldı arayamıyorum. Oradaki insanlar toplandı beni kurtarmaya başladı. Ondan sonra onlara da tehditler savurdu. Bende diğer telefonla İlker arkadaşımı aradım. O da hemen geldi. Ona da saldırdı. Elinde bıçak vardı. Polis geldi polise de saldırdılar. Olay bu. Sonra biz de karakola geldik ifade verdik. Darp raporu aldık. Şuan takside çalışacak durumda değilim. Parasını vermem gerekiyor. O arbede de cüzdanım kayboldu. Cüzdanımı bulamıyorum. Şikayetçiyim ve şikayetimden vazgeçmeyeceğim. Vazgeçmemin sebebi biz gece çıkıyoruz taksiye” şeklinde konuştu.



Yaşadığı olay sonrası psikolojisinin bozulduğunu kaydeden Yakup Koca, “Bundan sonra nasıl çıkabileceğiz taksiye? Bunlar bizi tehdit etti. Karakola geldik arkadaşlarının yanında da tehdit etti. Bundan sonra görürsünüz. Yeriniz belli yurdunuz belli diye. Korkuyoruz. Gidip de taksicilik yapacak durumda değilim. Psikolojim bozuldu. Yarın psikoloğa gideceğim” açıklamasında bulundu. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin