Ünlü oyuncu yazar oldu 3. kitabını çıkardı

Oyuncu- yazar Ayşe Erbulak'ın polisiye türündeki yeni romanı piyasaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu yazar oldu 3. kitabını çıkardı

Oyuncu-Yazar Ayşe Erbulak polisiye roman türünde yazdığı "Çok Şekerli Ölüm" ile "Limoni Ölüm"ün ardından üçüncü kitabı Ödüllü Ölüm'le yeniden okuyucularıyla buluştu. Destek Yayınları'ndan çıkardığı kitabını Kuruçeşme Kahvesi'nde düzenlenen lansman davetiyle tanıtan Ayşe Erbulak'ı dostları yalnız bırakmadı. Davete katılan kardeşi oyuncu Sevinç Erbulak, Behzat Uygur, Ayşegül Uygurer, Cem Kurtoğlu, Özgür Özgülgün gibi sanatçı arkadaşları da Ayşe Erbulak'a destek oldu. Erbulak, yeni kitabını sevenleri için imzalayarak hediye etti.Küçükken polisiye yazar olmaya karar verdiğini belirten Ayşe Erbulak, Ödüllü Ölüm'ü 10 ayda bitirdiğini söyledi.



 "KATİL KİM DİYE ARAŞTIRMAYIN"



Okuyucuları hikayenin geneline adapte olma konusunda uyaran Erbulak, "Finalde sürpriz olduğunu söyleyebilirim. Ama hep okuyucularıma şunu söylüyorum. Katil kim diye araştırmaktansa kitabı okurken tadına varsınlar. Çünkü her katilin, maktulün bir hikayesi var" dedi.Kitap yazma hayalleri olan insanların istedikleri takdirde yazabileceklerini belirten Erbulak, bunun için disiplinin gerektiğini söyledi.



"HIRSIZLIK YAPMAYAYIM DİYE POLİSİYE OKUMUYORUM"



Ahmet Ümit'i çok severek okuduğunu ifade eden Ayşe Erbulak, kitaplarını yazarken hiçbir polisiye romanı okumadığını dile getirerek, "Kitap yazarken kitap okumuyorum. Hırsızlık yapmayayım diye. Etkileniyorum. Hırsızlık yapmamak için polisiye okumuyorum" diye konuştu.Renkli gecede kitabın kapak resminden yapılan pastayı kesen Ayşe Erbulak, kendisine destek veren ailesine ve arkadaşlarına teşekkür etti. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin