Ünlü oyuncu Murat Yıldırım yeni dizisini kiminle yapacak?

Murat Yıldırım, yeni dizisini o yapım şirketiyle yapacak...

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Murat Yıldırım yeni dizisini kiminle yapacak?

Geçen sezon Meryem Uzerli'yle başrolünü oynadığı "Gecenin Kraliçesi" dizisi, reytinglerde hayal kırıklığı yarattığı için 15. bölümde final yapan Murat Yıldırım, son olarak Fahriye Evcen'le "Sonsuz Aşk" isimli sinema filminde kamera karşısına geçmişti. Deniz Akçay'ın senaryosunu yazdığı, eşi Ahmet Katıksız'ın ise yönettiği filmin çekimleri geçen haftalarda tamamlanmıştı. 3 Şubat'ta gösterime girecek "Sonsuz Aşk" filmi için gün sayan Murat Yıldırım'ın dizi projesi yapıp yapmayacağı ise merak konusuydu.



Arap ülkelerinde büyük bir hayran kitlesi olan oyuncunun Tims Production'la anlaşması olduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, yapımcı Timur Savcı'yla yeni bir dizi projesi için görüşüyor.



"Muhteşem Yüzyıl Kösem"in yanı sıra atv'de ekrana gelecek olan Fahriye Evcen ve Engin Akyürek'li  "Müebbet"ten sonra Tim's Production'ın Murat Yıldırım'la da dizi yapacağı öğrenildi.



Bu arada yeni yıla evli girmek isteyen ünlü oyuncu, 25 Aralık'ta Taksim CVK Otel'in balo salonunda Faslı sevgilisi İmane Elbani ile 2. kez nikah masasına oturacak. 



Birsen Altuntaş

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin