Ünlü oyuncu hangi iddialı diziyle ekrana dönüyor?

Taner Ölmez, son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem'de rol almıştı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu hangi iddialı diziyle ekrana dönüyor?

Medcezir'de canlandırdığı 'Mert' rolüyle büyük beğeni toplayan Taner Ölmez, son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem'de 'Şehzade Osman'a hayat vermişti.



Genç yıldız, TİMS& B Yapım’ın yapımcılığında çekilecek 'Gecelerin Ötesi' dizisiyle ekrana dönüş yapacak. Show TV'de yayınlanacak diziyi Poyraz Karayel başta olmak üzere birçok iddialı diziyi kaleme alan Ethem Özışık yazıyor.



Geçen haftalarda 'Poyraz Karayel Küresel Sermaye' filminin çekimlerini tamamlayan Osman Taşçı’nın yönetmenliğini yapacağı dizide Taner Ölmez dışında bu yıl Afife'de Yutmak oyunuyla Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu seçilen Merve Dizdar ve Özgür Emre Yıldırım'ın da yer alacağı konuşuluyor.



Başrol erkek ve kadın oyuncu için görüşmelerin sürdüğü dizide 4 kişilik bir çetenin lideri Cino'nun intikam öyküsü ekrana taşınacak. Gerçek adı Cihangir olan Cino'nun polis olan babası büyük bir uyuşturucu operasyonunda yanlış anlama sonucu öldürülmüş ve hak etmediği şekilde bir vatan haini gibi gömülmüştür. Cino için artık tek amaç vardır, o da babasının intikamını almak... Bunun için yıllar önce babasını vuran adamla karşı karşıya gelir.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin