Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz'a saldırı görüntüleri ortaya çıktı!

Hakan Yılmaz, düzenlediği basın toplantısıyla olay anında yaşananları anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz'a saldırı görüntüleri ortaya çıktı!

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz geçtiğimiz günlerde eşi Elif Yılmaz ile birlikte konaklamak için Etiler'deki Le Meridien Otel'e gitmişti. Yılmaz ve eşi, otele giriş yaptıkları sırada Denizhan Vural ve arkadaşlarının saldırısına uğramıştı. Saldırıyla anlarına ait görüntüler ortaya çıktı.





Duymayan Kalmasın programında yayınlanan görüntülerde ünlü oyuncunun darp edildiği anlar kameralara saniye saniye kameralara yansıdı.



Ünlü oyuncuya tekme tokat saldırdı



Olayın başlangıcında lobide oturan Denizhan Vural ve arkadaşları resepsiyonda giriş işlemi yaptıran Hakan Yılmaz'a doğru yöneliyor. Denizhan Vural, Hakan Yılmaz'ın arkası dönükken ayağına doğru tekme atıyor. Denizhan Vural ile kısa süreli gerginlik yaşan Hakan Yılmaz işlemlerine devam ettiği sırada Denizhan Vural ve arkadaşları tarafından tekrar tacize maruz kalıyor. Gerginliğin giderek arttığı anlarda Hakan Yılmaz'a üç kişi tekme ve yumruklarla saldırıyor. Eşini korumak için araya giren Elif Yılmaz da saldırganların tekme ve yumruklarına maruz kalıyor.



Serbest kaldılar



Olayın ardından ünlü oyuncu daha sonra karakola giderek şüphelilerden şikayetçi oldu. Yılmaz ve eşinin şikayeti sonrası polis, otelin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. İfadeleri alınan saldırganlar serbest bırakıldı.



Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz'a saldırı görüntüleri ortaya çıktı!



Hakan Yılmaz basın toplantısı düzenledi



İşte, Hakan Yılmaz'ın basın toplantısından satırbaşları...



"Meslek hayatımda ilk defa böyle bir toplantı yapıyorum. Avukatım ve olayların en yakın tanığı ortağım Cengiz Şahin ile birlikte karşınızdayım.



Ben basın açıklamamı yapmıştım asla basın toplantısı yapmak gibi bir niyetim yoktu.



Bu şahısların ifadeleri ve sosyal medya hesaplarındaki açıklamalarından dolayı bu açıklama zorunlu oldu.



Herkesin başına gelebilir. Eşinizin, dostunuzun, arkadaşlarınızın ve o şahsın da başına gelebilir...



6 Aralık gecesi arkadaşlarım bana doğum günü hazırlamışlar. Yemekten sonra eşimle otele gittik. Otele girerken bir sataşma gibi bir şey duydum. Biri arkamdan 'hişt,pişt' bir şeyler dedi.



Resepsiyondayken hiç tanımadığım, görmediğim biri arkamdan geldi ve bana sert bir şekilde tekme attı. Döndüm baktım, tanımıyorum. Herhâlde sarhoş dedim. Beladan uzak durmak için...



İşlemlerimi yaparken "Beni tanıdın mı gardaş" dedi. "Tanıyamadım" dedim. "Nasıl tanıyamadın biz seninle Ankara'da karşılaştık" dedi.



"Tanıyamadım beyefendi" dedim. Eşim anladı bir gerilim olduğunu, otel görevlileri de fark etti. Alarm butonuna bastılar hemen. Aşçısına kadar bize yardıma geldi.O sırada beni kenara çağırdı. "Sen bir gelsene şöyle ben sana kendimi bir tanıtayım" dedi."Eşim yanımda beyefendi, uzaklaşır mısınız" dedim."Seni de eşini de burada harcarım" dedi ve bana bir tekme attı.



1,5-2 dakikada olan bir olay. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Sadece "polis çağırır mısınız" dedim.Otel personeli olmasa bizi orada parçalayacaklar demek ki...



Resepsiyondaki büyük bir malzeme alınıp eşimin kafasına vuruluyor... Bana tekme atılıyor... Ben "polis gelecek" dedim.Aralarından biri "Ben polisim, emekli polisim" dedi.  "Sen emeklisin, bana devletin üniformalı polisi gelecek" dedim.



Kolluk kuvvetleri geldi. O hala tehditler savuruyor. "Ölümün benim elimden olacak", "karını da harcarım seni de..."Bu kadar saçma sapan bir mevzudan olur mu? "Beni tanıyor musun?" saçmalığı nedir? Beni boş verin. Herkese olabilir. İfadesinde "Evet ben Hakan Yılmaz denen şahsı darp ettim ama sorun bakalım neden darp ettim" demiş. Ve kendi çapında bir de neden üretmiş.Ben ülkeye, bayrağa, vatana, millete, dine, dile ortalıkta bağıra çağıra küfrettiğim için bana saldırmış. Böyle bir şey olabilir mi? Sizin sığınacağınız yalan bu mu? Keşke "ben onu sevmiyorum, oyunculuğunu sevmiyorum, gittim saldırdım" deseydin.



Resepsiyonda arkama geliyorlar. Gardlarını alıyorlar... 3 dakika boyunca aramızda bu konuşma geçiyor. Bu delikanlı geçinen insanlar bilmiyorlar mı; bir insanın yanında karısı, sevgilisi, arkadaşı herhangi bir kadın varsa çeker gidersin... Siyasi bir de açıklama yapmışlar.



"Siz AKPliler böylesiniz. Gidin buradan demişim..." Ben 22 yıldır profesyonel oyunculuk yapıyorum. Benim siyasi görüşüm zarftadır, sandıktadır.Ben her görüşten insana gösteri yapıyorum...



Benim her görüşten, her cinsel tercihten arkadaşım var. Benim böyle bir ayrım yapmam mümkün mü? İlk önce Allah'a sonra yargıya bırakıyorum bu işi. Eminin İçişleri Bakanlığı büyük bir hassasiyet gösterecektir.



Bu insan bu saldırıyı belki herkese yapıyordur. Ne yazık ki bana çattı. Rezil oldu. Ben buradan çıkacağım, oyuna gideceğim. Sosyal medyada normal şeyler paylaşıp,  hayatıma devam edeceğim. O ne yapacak?



48 yaşındayım ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Çok üzüldüm, yıprandım 3 gün sonra unutacağım. Bu bir toplumsal sorun. Şiddete sesinizi çıkarın. Eğer bu kırılma noktasıyla benim 3-4 yumruk yemeye razıyım. Bu insanları eğitelim."




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin