Ünlü oyuncu Gürcistan ile Türkiye arasında 'Köprü' olacak!

Gürcü-Türk ortak yapımı 'Köprü' filmi için start verildi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Gürcistan ile Türkiye arasında 'Köprü' olacak!

Yapımcılığını, 'Asru Film', 'Gürcü Filmi A.Ş.' ve 'Aisi Film'in yapacağı, Gürcü-Türk ortak yapımı 'Köprü' filmi için start verildi.



Çekimleri Gürcistan’da ve Türkiye’de yapılacak olan filmin yönetmen koltuğunda, ünlü Gürcü yönetmen, Erekle Badurashvili oturacak.



Ünlü oyuncu Gürcistan ile Türkiye arasında 'Köprü' olacak!



Sevilen oyuncu, Emre Kızılırmak’ın başrolünde oynayacağı film, iki ülke arasında “KÖPRÜ” kurmak isteyen bir işadamının, gittiği Gürcistan’da, hiç bilmediği geçmişi ile yüzleşmesini anlatmaktadır. 

Emre Kızılırmak’a filmde, Gürcü sinemasının ünlü oyuncusu “Nini Badurashvili” eşlik edecek. Kadroda Türk oyuncuların yanı sıra, “Zura Kipshidze”, “Zurab Tsintskilidze”, “Kristine İmedadze”, “Giorgi Gurgulia” ve “Davit Dvalishvili” gibi Gürcü asıllı önemli oyuncular  da yer alacak.



Filmin Yapımcılarından Önder Asru, büyük yankı getireceğine inandıkları proje için şunları söyledi: “Köprü filmi, toplamda 17 ülkede yayınlanması planlanan, Uluslararası ve büyük bir projedir. 4 ayrı dilde hazırlanacak olan filmimizin, Gürcistan ve Türkiye arasında ki güçlü bağa, önemli katkılar yapacağına inanıyoruz.”



Türkiye ve Gürcistan arasında, yeni bir “KÖPRÜ” kuracak olan bu proje; “Acara Özerk Cumhuriyeti, Eğitim, Kültür ve Spor Bakanlığı” nın desteğiyle gerçekleşiyor. 

İlgi çekici hikâyesi ve zengin oyuncu kadrosu ile adından söz ettirecek olan filmin çekimleri, 17 Eylül’de, Gürcistan’da başlayacak ve 2019 kış sezonunda, Gürcistan ve Türkiye dışında, 17 ayrı ülkede daha gösterime girecek.



Ünlü oyuncu Gürcistan ile Türkiye arasında 'Köprü' olacak! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin