Ünlü oyuncu Damla Sönmez'e hangi diziden başrol teklifi gitti?

Ödüllü oyuncu Damla Sönmez, şu günlerde Giresun'da bir sanat filmi çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Damla Sönmez'e hangi diziden başrol teklifi gitti?

Ödüllü oyuncu Damla Sönmez, şu günlerde Giresun'da bir sanat filmi çekiyor. Çağla Zencirci'nin yönettiği "Sibel" adlı filmde Sönmez, başrolü Erkan Kolçak Köstendil ile paylaşıyor.



Son olarak "Aşk ve Gurur" dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Sönmez'in bu sezon yeni bir dizi çekip çekmeyeceği merak konusu olmuştu. Güzel oyuncunun Medyapım'ın atv ile çekeceği iddialı dizisi "Altın Tepsi"den teklif aldığı ortaya çıktı.



Sloganı "Hayatta 3 şey gizlenemez; duman, aşk ve parasızlık" olan diziyle görüşen oyuncu anlaşma imzalarsa Onur Tuna ile partner olacak. Usta televizyoncu Melis Civelek'in kaleminden çıkan dizide cemiyet ve iş dünyasının arka planı ekrana taşınacak. Talat Bulut'un Halit Aydın isimli bir iş adamına hayat vereceği projede Onur Tuna, aşka ve kadınlara karşı sert bir tavrı olan havacılık şirketi sahibi Alihan Taşdemir rolüyle seyirci karşısına çıkacak.



Dizide herkeste hayranlık yaratan Taşdemir'in kalbini bir panelde tanıştığı oldukça idealist bir karaktere sahip olan Zeynep, sivri sözleriyle fethedecek. Diğer oyuncular için cast görüşmelerinin sürdüğü dizinin yönetmeni de geçen günlerde belli oldu. Son olarak "Yıldızlar Şahidimdir"de görev alan Neslihan Yeşilyurt, "Altın Tepsi" dizisinin yönetmen koltuğuna oturacak.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin