Ünlü oyuncu alacaklı olduğu yapım firmalarına dava açıyor

© MEDYATAVA “Eyvah Eyvah 3”ün ‘Dursun Çavuş’u, yapım firmalarından alacağı 350 Bin TL için artık dava açmaya karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu alacaklı olduğu yapım firmalarına dava açıyor

Usta sanatçı alacağı olduğu firmalara açacağı davalarla ‘Emek hırsızlarına ve hırsızlıklarına son verilmeli!’ diyor. Şimdiye kadar hem oyunculuk hem de yaptığı dekorlarla pek çok film için yapım şirketlerinde alacağı olan ve dava açmaya hazırlandığını söyleyen Taşdöğen, film şirketlerinin bazılarının isimlerini verirken, diğerleri için de ajansıyla bağlantılı avukatıyla görüşmesinden sonra isimlerini vereceğini belirtiyor. Taşdöğen, dava açacağı firmaların süreciyle, yaşadıklarıyla ilgili düşüncelerini söylerken, bunun yanı sıra gerçekten emeklerinin karşılığını aldığı firmalara da teşekkürlerini sunuyor. 



Son olarak Yapımcılığını BKM Film’in yaptığı başrollerinde Demet Akbağ ve Ata Demirer’in paylaştığı Eyvah Eyvah 3 de ve 11 Mart’ta Cemal Reşit Rey Salonunda Galası gerçekleşecek ‘Dursun Çavuş’ filminde rol almış olan sanatçı, asla vazgeçemediği tiyatroda ise; sezonun iddialı prodüksiyonlarından Duru Tiyatro’nun Oktay Arayıcı’nın yazıp, Emre Kınay’ın yönettiği “Nafile Dünya” müzikalinde; seyirci karşısına çıkıyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin