Ünlü oyuncu 5 saat koltuğa bağlı kaldı!

Oyuncu Hakan Meriçliler, çekimleri İstanbul'da yapılan "Arapsaçı" filminin bazı sahnelerinde zor anlar yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu 5 saat koltuğa bağlı kaldı!

Ünlü oyuncu Hakan Meriçliler, başrollerini Açelya Topaloğlu, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş ve Burak Satıbol ile birlikte paylaştığı komedi filmi ‘Arapsaçı’ ile 30 Mart’ta sinemaseyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor...



Çekimleri yaz  aylarında İstanbul’da 1 buçuk ayda tamamlanan ‘Arapsaçı’ filminde Hakan Meriçliler, bazı sahnelerde zor anlar yaşadı. Filmde ‘Orhan’ isminde ünlü bir oyuncuyu canlandıran ve kendisinde olduğu zannedilen loto kuponu nedeniyle rehin alınan Hakan Meriçliler, çekimlerde 5 saat süreyle koltuğa bağlı kaldı. Haziran ayında gerçekleşen çekimlerde aralıksız olarak 5 saat koltuğa bağlı kalan Hakan Meriçliler, finalde ise soluğu soğuk suyun altında aldı.



Ünlü oyuncu 5 saat koltuğa bağlı kaldı!



30 Mart'ta Vizyonda



Yapımını Insignia Yapım’ın gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın üstlendiği ve senaryosunu  Ömer Faruk Yardımcı ile Ayşe Işıkmen’in kaleme aldığı  ‘Arapsaçı'nın 30 Mart’ta vizyona giriyor. Ezber bozan hikayesiyle dikkat çeken Arapsaçı’nın başrollerinde Hakan Meriçliler, Açelya Topaloğlu, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş ve Burak Satıbol’un yanı sıra Köksal Engür, Cihan Ercan, Zeynep Kankonde, Bahar Süer, Füsun Demirel ve Ünal Yeter  gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.



‘Arapsaçı’ filminde eski bir aktörün şöhretli zamanlarından kalan deri ceket, raslantısal olaylar sonucunda birbirinden farklı insanların hayatlarını kesiştirir. Üstüne üstlük ceketin içinde büyük ikramiye çıkmış loto kuponu vardır ve bundan kimsenin haberi yoktur. Elden ele gezen bu deri ceket, tüm karakterlerin hayatlarını kökünden değiştirecek ve adeta Arapsaçı'na döndürecektir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin