Ünlü moda tasarımcıları ilk kez bir arada!

İpekyolu FashionWeek'e katılacak olan moda tasarımcıları ilk kez bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü moda tasarımcıları ilk kez bir arada!

26-27-28 Nisan tarihlerinde moda dünyasının ünlü isimlerini İnegöl’de ağırlayacak olan İpekyolu FashionWeek'e katılacak olan moda tasarımcıları ilk kez bir araya geldi.



İpekyolu FashionWeek kurucusu Kayihan Group başkanı Emrah Kayıhan  defilede yer alacak ünlü moda tasarımcıları ile birlikte İnegöl Morrian Hotel’de düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla buluştu.



İnegöl’de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve merak edilenleri cevaplayan Kayihan Group Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kırnak,  “Bu yola Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu İpekyolu akımından feyz ve güç alarak çıktık. İpekyolu Moda Haftası'nda  tasarımcı ve firmaların ürünlerini, en yüksek kalitede defile sunumu ve görsel medya ile uluslararası alanda tanıtacağız. Tasarımcı ve markalara 26 ülkede dönüşümlü olarak ticari pazar imkânı yaratıp, tarihi İpekyolu’nun geçmişte olduğu gibi günümüzde de kalıcı ve sürdürülebilir bir ticaret yolu olmasını sağlamak istiyoruz" dedi.



Daha önce eşi benzeri görülmemiş bir görsel şova imza atacak olan İpekyolu Fashion Week’de birbirinden ünlü moda tasarımcılarının defileleri, birbirinden ünlü modellerin sahne şovu ile birleşerek İnegöl’de moda rüzgârı estirecek.



Yıldırım Mayruk, Nej, Çiğdem Akın, Can Yunusçetinkaya, Murat Aytulum, Deniz Kaprol, Orhan Kanak ve Nefise Nurhayat Kanak, Ahmet Giray Yılmaz, Gökhan Yavaş, Tuğba Atasoy, Figen Onat, Aslı Pekçetin gibi moda tasarımcılarının yanı sıra, Altınyıldız Classics, Hatemoğlu, Elizakorn, Mihand, Sandy Seashore gibi ünlü markalar da yer alacak.



İpekyolu Moda Haftası 26-27-28 Nisan tarihlerinde İnegöl Morrian Hotel'de birbirinden özel sanat, spor, medya ve iş camiasından davetlilerin katılımıyla gerçekleşecek.



Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Sarah Butler de final defilesinde podyuma çıkacak.



Ünlü moda tasarımcıları ilk kez bir arada!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin