Ünlü isimlerden videolu çağrı: 16 Nisan’da sandığa gidin

Pek çok ünlü isim 16 Nisan referandumunda sandığa gitmenin önemini anlatan bir videoda buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimlerden videolu çağrı: 16 Nisan’da sandığa gidin

16 Nisan'da yapılacak olan referanduma günler kala, pek çok ünlü isim bir araya gelerek 'sandığa gidin' çağrısında bulundu.



Anayasa referandumu yaklaştıkça, böylesi önemli bir oylama öncesi sandığa gitmenin önemine dair paylaşımlar ve videolarda artış oldu. Katılımın yüksek olmasının önemine dikkat çeken yetkililer dışında bu konuya parmak basan ünlüler de oldu. Aralarında Demet Akbağ, Fırat Tanış, Nur Sürer, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren gibi usta sinema, tiyatro ve dizi oyuncularının bulunduğu sanatçılar referandumda herkesi sandık başına gitmeye çağırdığı bir video yayınladı.



Partiye değil, ülkenin geleceğine oy atılıyor



#Oyatıyoruz hashtagi ile paylaşılan videoda, 16 Nisan’da oy atmanın önemine dikkat çekti. Son derece keyifli bir dille oy atmanın ne kadar önemli olduğuna değinen video kısa sürede sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Videoda 16 Nisan'da bir partiye değil ülkenin geleceğine ‘oy atılacağı' vurgusu yapıldı.



İşte; ‘Yemeğe tuz atmıyoruz, Denize taş atmıyoruz, Onunla bununla aşık atmıyoruz, Kimseye hava atmıyoruz…’ gibi keyifli söylemler barındıran o video:




Etiketler referandum
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin