Ünlü isimler Aykut Cömert’in ölümüne ağlıyor...

Ahu Yağtu ve Beren Saat gibi pek çok ünlü isim, hayatını kaybeden fotoğraf sanatçısı Aykut Cömert’in ardından derin bir üzüntü yaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimler Aykut Cömert’in ölümüne ağlıyor...

Kadın dizisinde başrol oynayan Ahu Yağtu, video performans sanatçısı Aykut Cömert’in ölümünün ardından Instagram’dan paylaştığı mesajında “En güzellerini paylaştın, yaşattın bize hep. Nurlar içinde huzurla uyu” ifadelerini kullandı.



Beren Saat: Yıldızlarla benim için de dans et



Beren Saat de Aykut Cömert’in ölümüne sessiz kalmayan, duygularını dile getiren ünlülerden biriydi. Son derece duygusal bir mesaj paylaşan Beren Saat, Instagram’dan şu ifadeleri kullandı:



“Çok arkadas ediniyor insan hayat boyu ama zekadaş bulmak zor. Uğultunun ortasında tek bir cümleyle hayatına ışık tutanı bulmak çok zor. En karanlıklarına kaçtığında yargılamadan seninle orada sessizce duranı, hatta sana kahkaha attıranı bulabilmek nerdeyse imkansız. Bu coğrafyada kadını, kimliği meselesi yapan artist olmak… Seni özlemek hiç bitmeyecek canim arkadaşım. Yıldızlarla benim için de dans et”



 






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Çok arkadas ediniyor insan hayat boyu ama zekadas bulmak zor. Ugultunun ortasinda tek bir cümleyle hayatina isik tutani bulmak çok zor. En karanliklarina kaçtiginda yargilamadan seninle orada sessizce durani, hatta sana kahkaha attirani bulabilmek neredeyse imkansiz. Bu cografyada kadini, kimligi meselesi yapan artist olmak... Seni özlemek hic bitmeyecek canim arkadasim. Yildizlarla benim icin de dans et #aykutcomert #pozunpozumolsun #lifeisalosinggame



BErEn Saat (@berenn_saat)'in paylaştığı bir gönderi (6 Haz, 2019, 8:06öö PDT)





 



Melisa Sözen: Işıklar içinde uyu Aykut Cömert



Hayatını kaybeden Aykut Cömert’in ardından bir duygusal veda mesajı da Melisa Sözen’den geldi: Bu dünyadan çok güzel bir ruh geçti… Altın kalpli, değdiği her şeyi güzelleştiren, herkesi birleştiren… Seni çok seviyorum Aykut. Işıklar içinde uyu.



 






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Bu dünyadan çok güzel bir ruh geçti... Altın kalpli, değdiği her şeyi güzelleştiren, herkesi birleştiren.. Seni çok seviyorum Aykut. Işıklar içinde uyu



Melisa Sözen (@melisa.sozen)'in paylaştığı bir gönderi (6 Haz, 2019, 5:19öö PDT)






Fotoğrafçı Nihat Odabaşı ise Aykut Cömert’in ölümü üzerine Instagram’dan şunları yazdı: Çok üzüldüm gidişine. Seni yaratıcılığın ve her seferinde yüzüme koyduğu kahkaha ile hatırlayacağım. Az bulunur bir adamdın, keşke daha çok tanıma şansım olsaymış.



 



Yasemin Allen’den Aykut Cömert’e: Hayatımda tanıdığım en zarif insanlardan biriydin



Oyuncu Yasemin Allen, Aykut Cömert için “Hayatımda tanıdığım en zarif insanlardan biriydin. Nurlar içinde yat Aykut, teşekkür ederim dünyaya kattığın güzellikler için.” dedi.



 







 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



#AykutComert Hayatımda tanıdığım en zarif insanlardan biriydin. Nurlar içinde yat Aykut, teşekkür ederim dünyaya kattığın güzellikler için.



Yasemin Kay Allen (@yaseminkayallen)'in paylaştığı bir gönderi (6 Haz, 2019, 6:51öö PDT)





 



Başak Sayan: Lütfen dua edin



Aykut Cömert’in ardından uzun ve hayli duygusal bir paylaşım yapan yazar Başak Sayan, duygularını şu şekilde ifade etti: Hani bazı insanlar vardır, öyle bir enerji yayarlar ki etraflarına yanlarında mutlu hissedersiniz kendinizi. Gözleri öyle bir ışıldar, neşesi öyle bir sarar ki sizi zamanı unutursunuz birlikte. Her şey yakışır onlara. Tek bir şey hariç. Ölüm… Bugün geride birbirinden değerli eserler bırakan arkadaşım Aykut Cömert bu yaşamdaki son nefesini verdi. Hastalanması gibi bir anda bizi bırakıp gitmesi de şok etti hepimizi. Bir kez daha ne kadar anlamsız şeyleri dert ettiğimizi, ne kadar kıymet bilmediğinizi anladım. Geride eserleri dışında arkadaşlarının anılarında hep gülen ve güldüren yüzüyle hatırlanacak. Çok ama çok üzgünüm. Lütfen duanızı edin arkasından. Çok iyi bir insandı…



 







 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Hani bazı insanlar vardır, öyle bir enerji yayarlar ki etraflarına yanlarında mutlu hissedersiniz kendinizi. Gözleri öyle bir ışıldar, neşesi öyle bir sarar ki sizi zamanı unutursunuz birlikte. Her şey yakışır onlara. Tek bir şey hariç. Ölüm... Bugün geride birbirinden değerli eserler bırakan arkadaşım Aykut Cömert bu yaşamdaki son nefesini verdi. Hastalanması gibi bir anda bizi bırakıp gitmesi de şok etti hepimizi. Bir kez daha ne kadar anlamsız şeyleri dert ettiğimizi, ne kadar kıymet bilmediğinizi anladım. Geride eserleri dışında arkadaşlarının anılarında hep gülen ve güldüren yüzüyle hatırlanacak. Çok ama çok üzgünüm. Lütfen duanızı edin arkasından. Çok iyi bir insandı... @aykutcomertcom



Başak Sayan (@basaksayan)'in paylaştığı bir gönderi (6 Haz, 2019, 6:49öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin