Ünlü gazeteci Habertürk ana gazetede! İlk yazısını yazdı!

Esin Övet, Habertürk ana gazetedeki ilk yazısıyla okur karşısına çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü gazeteci Habertürk ana gazetede! İlk yazısını yazdı!

Habertürk'ün magazin eki olan HT Magazin'de yazan Esin Övet bugünden itibaren haftada 1 gün ana gazetede de yazacak.



Esin Övet bugün ilk yazısını kaleme aldı.



Övet ilk yazısında; Sertab Erener- Demir Demirkan ayrılığını yazdı.



Esin Övet'in ilk yazısı şu şekilde:



Ve Sertab Erener son kozunu oynadı. Buyurun işte, kadının intikamı her zaman acı olur. Sertab Erener kendine çevrilmiş acınası bakışları Halloween’de “Çok fenayım” diyerek yanıtladı ve Demir Demirkan konuşmasın diye mahkeme kararı aldırdığını da açıkladı. Oysaki insanlar, “Sertab’a bak Sertab’a. Yazık, kızı terk etti adam” diyor, ardından da şöyle devam ediyordu: “Kim bilir Sertab da neler yaptı. Çekilmez bir kadınmış, öyle söylüyorlar.



erçekten böyle diyorlar! Abartmıyorum, uydurmuyorum. Geçen akşam karşılaştım, yine tüm bakışlar üzerindeydi. Tanıdığım insanlar da söylüyor. Hatta bazı kadınlar, eski ilişkinin 40’ı çıkmadan terk eden adamın el ele görüldüğü kadını da çirkin bulup oradan bile Sertab’a yükleniyor. Erkeklerin güzellik anlayışı farklı işte. Psikolojik, fizyolojik ihtiyaca göre değişiyor. Ve benim aklıma hep Cem Yılmaz’ın “Erkeklerin on-off düğmeleri vardır” sözü geliyor. Aman hanımlar, size ne!.. Sana ne!



Kaç kez kavga ettim bu konu yüzünden. Hatta Sertab’ı çok iyi tanıyan, onun yüzüne gülen, “Canım arkadaşım” diye sarılanlarla da.



Yahu dört duvar arasında ne yaşandığını, bir adam ve kadının kendi aralarında neler yaşadığını nereden biliyorsunuz? Düşünmeden, empati kurmadan nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz.



Yazının devamını okumak için tıklayınız


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin