Ünlü fotoğrafçının acı günü!

Nihat Odabaşı'nın annesi hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü fotoğrafçının acı günü!

Nihat Odabaşı'nın bir süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi hayatını kaybetti. Sosyal medya hesabından acı haberi duyuran Odabaşı'nın paylaşımına birçok ünlü isim yorum yaparak üzüntülerini dile getirdi.



Ünlülerin fotoğrafçısı ve klip yönetmeni Nihat Odabaşı'nın bir süredir yoğun bakımda yatan annesi Nadire Odabaşı hayatını kaybetti.



'Bir şeyler kopup gitti'



Annesinin yoğun bakımdan sağlıklı çıkması için dostlarında sürekli dua isteyen Nihat Odabaşı, acı haberi de sosyal medya hesabından duyurdu. Odabaşı, paylaşımında şunları yazdı: "Güle güle annem... Sana git artık demekle gittiğini bilmek çok başkaymış… Dün daha akıllı daha sağlamdım... Şimdi uçup gitti hepsi. İki kolum iki yanma düştü… Bir şeyler koptu gitti...



'Gözüm kapalı veda ettim sana'



Hazırım sanmıştım ama değilmişim iste, yanına girdiğimde anladım… Bakamadım yüzüne, gerçekten biraz olsun kaçmak için, Salakça ama öyle... Gözüm kapalı veda ettim sana... Kalbimden seninle ilgili tüm kareler ışık hızıyla geçiyor şu an… Yüksek sesle söylemediklerimi içimden söylüyorum... Çok özleyeceğiz seni çok... Hep vardın ya bir yerde... Şimdi o yer boş kalacak, ne zor… Bu bir Instagram paylaşımı değil bu evrene yollanmış, sana yazılmış son bir kaç satır… Rahat uyu... Ve yine bana dua et... Seni beyaz saçlı bir kadın var çok seven ve kollayan desin herkes…"






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Güle güle annem... Sana git artik demekle gittigini bilmek çok başkaymış.. Dun daha akıllı daha saglamdim... Simdi uçup gitti hepsi.. İki kolum iki yanima düştü.. Bi seyler koptu gitti... Hazırım sanmıstım ama degilmisim iste, yanina girdigimde anladim.. Bakamadim yüzüne, gercekten biraz olsun kacmak icin, salakca ama oyle.. Gozum kapali veda ettim sana.. Kalbimden seninle ilgili tum kareler ışık hızıyla geciyor su an.. Yuksek sesle soylemediklerimi icimden soyluyorum.. Cok ozleyecegiz seni cok.. Hep vardin ya bi yerde... simdi o yer bos kalacak, ne zor.. Bu bir instagram paylasimi degil bu evrene yollanmis, sana yazilmis son bi kac satir.. Rahat uyu... ve yine bana dua et.. Seni beyaz sacli bi kadin var cok seven ve kollayan desin herkes.. Asuman, Özen, Mahmut, Nazan, Arzu, Zuhal, Nihat Odabasi 



Nihat Odabasi (@nihatodabasiofficial)'in paylaştığı bir gönderi (16 Ağu, 2019, 3:46öö PDT)






Bugün son yolcuğuna uğurlanacak



Odabaşı'nın annesinin cenazesi, bugün Ataköy 2. Kısım Ömer Duruk Cami'sinde kılınacak, ardından Urfa- Siverek'te toprağa verilecek.



Ünlü isimlerden yorum yağdı



Nihat Odabaşı'nın acı paylaşımının altına Nilüfer, Cem Belevi, Gülben Ergen, Seda Sayan, Demet Akalın, Berkay Şahin, Oktay Kaynarca, Hande Yener, Pınar Altuğ, İrem Derici, Serenay Sarıkaya ve Erkan Petekkaya gibi birçok isim yorum yaparak duydukları üzüntüyü dile getirdi.



Ünlü fotoğrafçının acı günü!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin