Ünlü çiftin bebek heyecanı! Ultrasonda dikkat çeken detay...

Pelin Akil ile Anıl Altan, bebek heyecanı yaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü çiftin bebek heyecanı! Ultrasonda dikkat çeken detay...

İki yıl önce dünyaevine giren ünlü oyuncular Pelin Akil Altan ile Anıl Altan, bebek heyecanı yaşıyor.



Dört aylık hamile olan Pelin Akil, son gittiği kontrolde ikiz bebeklerinin olacağını öğrendi. Bu güzel haberi sevenleriyle paylaşan Akil, paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü:



"İşte size Pazar sürpriziiii... Bu gördüğünüz fotoğrafta şaşkınlığımızın ve mutluluğumuzun ikiye katlandığı an...Küçüklüğümden beri içimden geçirirdim ikizlerim olsun, @anilaltann @minelaltannikizlerini, aralarındaki bağı hissettikçe bu isteğim katlanarak artıyordu, içimden nasıl geçirmişsem Allah bana hediye ediyor tek yumurta ikizlerimizi. Şimdi ise Allah’tan tek dileğimiz sağlıklı bi şekilde onları kucağımıza almak. Biz de herkese duyurmak için kendimizi zor tutuyoruz, bu içimizde tuttuğumuz mutluluk içimizden taşıyor ama sağlıklarının iyi olduğunu öğrenmek için hep tüm sessizliğimiz. Bizi anlayacağınızı biliyoruz. Bi maşallahınızı alırız (şimdilik kız diyor doktor ablamız ama yanılma payı olurmuş, aman sağlıklı olsunlar da...) #twins #ikizler"






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



İşte size Pazar sürpriziiii... Bu gördüğünüz fotoğrafta şaşkınlığımızın ve mutluluğumuzun ikiye katlandığı an...Küçüklüğümden beri içimden geçirirdim ikizlerim olsun, @anilaltann @minelaltann ikizlerini, aralarındaki bağı hissettikçe bu isteğim katlanarak artıyordu, içimden nasıl geçirmişsem Allah bana hediye ediyor tek yumurta ikizlerimizi. Şimdi ise Allah’tan tek dileğimiz sağlıklı bi şekilde onları kucağımıza almak. Biz de herkese duyurmak için kendimizi zor tutuyoruz, bu içimizde tuttuğumuz mutluluk içimizden taşıyor ama sağlıklarının iyi olduğunu öğrenmek için hep tüm sessizliğimiz. Bizi anlayacağınızı biliyoruz. Bi maşallahınızı alırız (şimdilik kız diyor doktor ablamız ama yanılma payı olurmuş, aman sağlıklı olsunlar da...) #twins #ikizler



Pelin Akil ALTAN (@pelinakil)'in paylaştığı bir gönderi (25 Kas, 2018, 2:30öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin