Ünlü çiftten ayrılık iddialarına yanıt!

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çifti evlerini ayırdığı iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü çiftten ayrılık iddialarına yanıt!

2015 yılının Ağustos ayında Adile Sultan Yalısı'nda yaptıkları bir düğünle dünya evine giren Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur'un evlerini ayırdığı iddia edildi.



Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Dalkılıç ve Boluğur çiftinden üzücü haber geldi. Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı söylenen ve zaman zaman yaptıkları kavgalarla magazin kulislerinde de konuşulan çiftten Murat Dalkılıç’ın evi terk ettiği söylendi.



Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programında masaya yatırılan ayrılık haberinin ardında, kıskançlığın yattığı ve Murat Dalkılıç’ın ayrılık kararı aldıktan sonra çevresindeki arkadaşlarına ‘Evlilik bana göre değil’ şeklinde konuştuğu da iddia edildi. Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çifti her ne kadar evlerini ayırmış olsalar da şimdilik boşanma kararı vermiş değil.



Murat Dalkışıç'tan iddialara yanıt



Ünlü popçu şarkıcı Murat Dalkılıç eşi Merve Boluğur ile ayrıldıkları yönünde çıkan haberler üzerine Instagram hesabı üzerinden eşiyle fotoğrafını, "Çok geç saatlere kadar çalıştım sabaha kadar o yüzden ancak uyandım, yazılanlara şaşırdık oldukça ve ancak cevap verebiliyorum. Evimdeyim, Merve de sette boşanmıyoruz! Sevgiler..." notuyla paylaştı.



Ünlü çiftten ayrılık iddialarına yanıt!



Çiftin menajerinden de açıklama geldi



Çiftin menajeri Mert Siliv yaptığı açıklamayla bu iddiaları yalanladı. Siliv şunları açıklamasında; "Çok mutlular, evliliklerinde hiçbir sorun yok. Hatta daha iki gün önce Fatih Ürek sosyal medya hesabından Merve ve Murat ile fotoğrafını paylaştı. Bu dedikoduları kim nasıl uyduruyor anlamış değiliz. Murat şu an evinde uyuyor daha ulaşamadım. Merve ise dizi setinde. Her şey yolunda" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin