Ünlü çift boşanıyor!

Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Deniz Yıldızı dizisinde tanışıp 2014 yılında evlendiği oyuncu Tuan Tunalı ile boşanma kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü çift boşanıyor!

2014 yılında evlenen çift Sosyal medyadan birlikte olan tüm fotoğrafları silip , birbirlerini takipden çıkardı.



Hazal Filiz Küçükköse sosyal medyadaki eşinin soyadı 'Tunalı' , kararı yeni aldıkları için silmedi. Tuan Tunalı'nın instagram story'de Sezen Aksu'nun "İhanetten Geri Kalan" şarkısını paylaşması, çiftin ayrılık kararı almasında ihanet mi ? sorusunu getirdi.



Öte yandan bir dedikodu ise Hazal Filiz Küçükköse'nin eşinden daha ünlü olup bundan doğan maddi manevi sebebler öne sürüldü.



Hazal Filiz Küçükköse, 2016 yılında ELLE dergisine verdiği röportajda evlilik teklifini şu sözlerle anlatmıştı: 



“Eşimle 2009’da sette tanıştık. Yaptığı en büyük sürpriz, evlilik teklifiydi. Bir gün setteyken beni aradı, evi su bastığını söyledi. Her şeyi öylece bırakıp eve koştum."



"Kapıyı elinde fırçayla açtı. İçerideyse rengârenk mumlar ve muhteşem bir pasta. Ben ‘Ne oluyor burada?’ derken, ‘Kabul ediyor musun?’ diye sordu."



"‘Neyi?’ dedim. Yüzüğü çıkardı ve ‘Benimle evlenir misin?’ cümlesi çıktı ağzından. Ağlayarak ‘Evet’ dedim.”



Hazal Filiz Küçükköse'nin avukatı Sonay Aslan'dan ayrılık açıklaması geldi. Ayrılık kararını doğrulayan Aslan şu açıklamayı yaptı: 



Müvekkilim Hazal Filiz Küçükköse, 4 yıldır evli olduğu Tuan Tunalı ile olan evliliklerini saygı çerçevesinde bir süredir fiili olarak bitirmişlerdir.

Adli yargıya intikal etmiş bu süreçte müvekkilim özel hayatına ve özellikle kişisel haklarına halel getirilmesinin önüne geçilmesi amacıyla konuyu siz değerli basın mensuplarıyla paylaşıyoruz.



Bu konuda görsel ve yazılı basının hassasiyet göstereceği muhakkak olup müvekkilimin arzusu da bu yöndedir. Yapılacak haberlerde yasalar ve gazetecilik etiği gereği saygı çerçevesinin korunmasını önemle rica eder, iş bu metni Kamuoyunun ve Değerli Basın Mensuplarının bilgisine sunarım.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin