Ünlü çift arasında gerilim artıyor

Boşanma davası süren Tuan Tunalı ile Hazal Filiz Küçükköse yine atıştı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü çift arasında gerilim artıyor

Boşanma davaları devam eden Tuan Tunalı ile Hazal Filiz Küçükköse yine atıştı. Güzel oyuncu, “Dışı sizi içi beni yakar” dedi. Tunalı, cevap verdi: ‘Sizi bir anda göklere çıkaranlar, kendi çıkarları için bir anda yere bırakırlar’.



Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ile boşanmak için gün saydığı 4 yıllık eşi Tuan Tunalı arasındaki kavga büyüyor. Geçtiğimiz yıl ayrılma kararı alan Küçükköse, oyuncu eşine boşanma davası açmıştı. Tunalı ise avukatı aracılığıyla akıllara ihanet iddialarını getiren şu açıklamayı yapmıştı: "Türk örf ve adetlerine uygun olmayan durumların ortaya çıkması ihtimalinin kuvvetle muhtemel olduğunu düşünmekteyiz."



Ünlü çift arasında gerilim artıyor



Sessizliğini bozdu



İhanet iddiası karşısında sessiz kalan Küçükköse, suskunluğunu geçtiğimiz gün bozdu. Ünlü oyuncu "Evliliğim dışarıdan iyi gözükse de dışı sizi yakar, içi beni" diyerek boşanmanın şiddetli geçimsizlikten kaynaklandığını ima etti. Küçükköse'ye boşanmak üzere olduğu eşinden yanıt gecikmedi.



Tunalı, önceki gün eşine şu sözlerle göndermede bulundu: "Kartal avını öldürmeden önce göğün en tepesine çıkarıp aşağı bırakırmış. Bir anda göklere çıkaranlar, kendi çıkarları için bir anda yere bırakırlar…"



Ünlü çift arasında gerilim artıyor - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin