Ünlü blogger'lardan dizi için ürkütücü pozlar

Moda blogger'ları 'American Horror Story: Freak Show' için kamera önüne geçti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü blogger'lardan dizi için ürkütücü pozlar

Binlerce takipçisi olan moda blogger'larını daha önce hiç böyle görmediniz. FX'in iddialı dizisi 'American Horror Story: Freak Show' için kamera karşısında geçen blogger'lar, cesur ve ürkütücü pozlar verdiler.



Ferhan Talip (Iconjane), Nur Bilen Yavuzer (Beauty Omelette), Ufuk Onur Tapan (Nice Things for Nice Boys) gibi moda dünyasının en çok takip edilen blogger'ları FX’in tüm dünyada izlenme rekorları kıran dizisi 'American Horror Story: Freak Show' konseptinde gerçekleşen fotoğraf çekimine katıldı. Fotoğrafçı Fethi Karaduman'ın objektifine poz veren blogger'lar, aynı zamanda F'Mag dergisi için en sıra dışı yönlerini anlattılar.



'American Horror Story: Freak Show'



'Nip/Tuck' ve 'Glee'nin yaratıcısı Ryan Murphy'nin yapımcılığını üstlendiği dizi 1 Altın Küre, 8 Emmy ödülüne sahip.



Sirk teması üzerine kurgulanan bu seferki mini serinin hikayesi Florida'da sessiz sakin bir yerde başlıyor. Yıl 1952. Bir grup gösteri yapan ucube şehre yeni gelmiştir. Bu sırada kasaba halkını tehdit etmekte olan garip ve karanlık bir güç ortaya çıkar. Dizi, Amerika'nın karnaval geleneğinin yok olmaya yüz tuttuğu zamanlarda performans sanatçılarının hayatta kalma savaşını konu alıyor.



Amerika yayını ile aynı hafta her Pazar saat 23.15'te FX'te yayınlanan 'AHS: Freak Show' 25 Ocak'ta sezon finali yapacak. 



"Ünlü blogger'lardan dizi için ürkütücü pozlar!" Galerisine Göz At



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin