UMUTSUZ EV KADINLARI'NDAKİ ECZACI KADİR CEZA ALACAK MI?

Türk Eczacılar Birliği (TEB), Kanal D'de yayınlanan "Umutsuz Ev Kadınları"nda, Eczacı Kadir'in Nermin'in peşine düşmesine tepki gösterdi ve mesleğe zarar verdiğini öne sürdü. Dizinin yapımcısı Fatih aksoy konuyu değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
UMUTSUZ EV KADINLARI'NDAKİ ECZACI KADİR CEZA ALACAK MI?

TEB, dizinin yapımcı firması Med Yapım'a noter kanalıyla gönderdiği ihtarnamede bu karakterin durdurulmasını istedi. 'Atilla Güner'le Akşam Postası' programına canlı yayınla bağlanan dizinin yapımcısı Fatih Aksoy gelen ihtarnameyi Radyo Kuzey'e değerlendirdi..


Fatih Aksoy: Hakikaten komik bir durum. Sanki biz yapımcılar bir araya geldik, 'Her yıl meslek gruplarına hakaret edelim' diye karar verdik. Bizim payımıza da eczacılar çıktı. Aslında benim anlamadığım bir eczacı bunu yapamaz mı? Ya da böyle davranan birinin eczacı olması neyi değiştirir.. Eczacı kötü olamaz, doktor kötü olamaz, peki kim bu memleketteki kötü insanlar? Ayrıca ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri TEB'in meselesi bu mu olmalıydı? Memlekette eczaneler patır patır kapanırken nelerle uğraşıyorlar..Bana kalırsa toplum olarak biraz daha hoşgörülü olmaya ihtiyacımız var.


PROGRAMI DİNLEMEK İÇİN


http://www.youtube.com/watch?v=DjxsjwP-lZM


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin