'Umutsuz Ev Kadınları'nda büyük kavga!

FOX TV'de yayınlanan 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin yeni bölümünde büyük bir kavga yaşanacak.

Google Haberlere Abone ol
'Umutsuz Ev Kadınları'nda büyük kavga!

Başrollerini Songül Öden, Ceyda Düvenci ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı 'Umutsuz Ev Kadınları'nın yayınlanacak yeni bölümünde Yasemin çocuğu için büyük bir kavga yaşayacak. 



11 Eylül Çarşamba günü saat 22.15'de 83. bölümü ile ekrana gelecek olan dizinin özeti şöyle:



"Yasemin oğlunun mahalledeki çocuklardan dayak yediğini düşünür ve Sinan’dan yardım ister. Ancak Çınar’ı dövenin Gülşah’ın kızı Alara olduğu ortaya çıkar. Yasemin şiddete karşı olmasına rağmen içindeki şiddeti engelleyemez ve Gülşah’la aralarında büyük bir kavga çıkar.



Elif Ömer’de birdenbire peydah olan futbol aşkından rahatsız olur. Yavuz’un kendi çıkarları uğruna kocasını kullandığının henüz farkında değildir.



Nermin uzun yıllardan sonra torununu ilk defa görecektir. Amerika’da büyümüş torunu ile Nermin arasında ciddi kültür farkı vardır fakat en büyüğü çocuğun vejetaryen olmasıdır. Nermin’in dayanamayıp çocuğa köfte yedirmesi kızıyla arasındaki ipleri bir kez daha koparır.



Gülşah araba alma sevdasına Kudret’in itirazlarına rağmen Kerem’in külüstür arabasını satın alır. Araba problem çıkarmaya başlayınca Kerem’le aralarında ciddi bir savaş başlar.



Yavuz komşularıyla arasını iyi tutmaya gayret eder ancak Macide onun bir şeyler sakladığından şüphelenmeye başlamıştır. Yavuz’un şimdilik ilk hedefi Macide’yi mahalleden uzaklaştırmaktır."



'Umutsuz Ev Kadınları' yeni bölümüyle 18 Eylül Çarşamba 22.15’te FOX TV'de yayınlanacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin