UM Worldwide Türkiye’ye yeni CEO

UM Worldwide Türkiye'de CEO olarak görev alacak isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
UM Worldwide Türkiye’ye yeni CEO

New York merkezli medya planlama ve reklamcılık şirketi UM Worldwide’ın Türkiye CEO’su olarak görev alacak isim Mehmet Koyuncuoğlu oldu.



Yeni pozisyonundan önce Doğuş Yayın Grubu Satış Grup Başkanı olarak görev almakta olan Koyuncuoğlu, grubun Türkiye’de faaliyet gösteren şirketleri arasında bulunan UM Türkiye ve Promoqube ajanslarının gelişerek büyümesine katkıda bulunmak istediğini belirten konuşmasında, “Medya planlama ve reklamcılık alanına dünya çapında imza atmış bir ajansta olmak benim için gurur verici. Hedefim geçmiş tecrübelerimin ve güçlü ekibimin katkılarıyla UM Worldwide Türkiye ve Promoqube operasyonlarını değişen ve her gün gelişen iletişim ekosistemindeki dinamiklere paralel bir şekilde geliştirerek çok hızlı bir şekilde büyütmek” dedi.



Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamasının ardından, kariyerine 2002 yılında Nestlé’de başlayan Koyuncuoğlu, 2003 yılında Saben/Digiboard’da iş geliştirme yöneticisi olarak görev aldı. Koyuncuoğlu, 2006 – 2009 yılları arasında P&G Türkiye’de çalıştıktan sonra The Coca-Cola Company’ye geçti. The Coca-Cola Company’de ilk önce medya müdürü olarak Güney Avrasya’daki 10 ülkenin sorumluluğunu üstlenen Koyuncuoğlu, 2012 – 2013 yıllarında The Coca-Cola Company Türkiye Bölgesi Medya Müdürü, 2014 – 2015 yıllarında ise Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Bölgesi İletişim Planlama, Sponsorluklar ve Medya Grup Müdürü olarak görev aldı. Bir sonraki yıl Starcom Mediavest Group Genel Müdürü olan Koyuncuoğlu, son olarak Doğuş Yayın Grubu’nda görev almaktaydı.



UM Worldwide Türkiye’ye yeni CEO


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin