ÜLKÜCÜ GAZETECİ İSRAFİL KUMBASAR'I, ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI DÖVMÜŞ!

MHP'ye yakınlığıyla bilinen ancak Devlet Bahçeli aleyhtarı olan Yeniçağ Gazetesi'nin dün saldırıya uğrayan Yazarı İsrafil Kumbasar'ı, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış'ın dövdüğü iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
ÜLKÜCÜ GAZETECİ İSRAFİL KUMBASAR'I, ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI DÖVMÜŞ!

Bugünkü sayısında haberi manşete taşıyan Yeniçağ Gazetesi, şu iddiayı öne sürdü ve şu başlığı kullandı:


ALÇAK SALDIRI!



Yazarımız İsrafil Kumbasar, aralarında Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış’ın da bulunduğu bir grubun saldırısı sonucu darp edildi.


Sultanahmet Meydanı’nda İsrafil K.


Kumbasar’ın yolunu kesen bir grup “Hareketin lideri Devlet Bahçeli” diye slogan atıp saldırıya geçti.


İsrafil Kumbasar’ı darp eden grup daha sonra süratle olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.


Çeşitli yerlerinden yaralanan Kumbasar hastaneye kaldırıldı.


Çapa Tıp Fakültesi’nde sabaha kadar müşahede altında tutulan İsrafil Kumbasar daha sonra taburcu oldu.


Kumbasar, cesur kalemi ile teslimiyetçi güç odaklarına tavır koyup Türk milliyetçiliği, MHP ve Ülkü Ocakları ile ilgili yapmış olduğu gerçekçi analizleri sebebiyle tehdit ediliyordu.


YAZARIMIZA ÇİRKİN SALDIRI Çirkin olay 23.00 sıralarında Sultanahmet Meydanı’nda meydana geldi.


İsrafil Kumbasar, daha önceden tanıştığı Ülkü Ocakları eski genel merkez yöneticilerinden Mehmet Emin Uyartaş ile Sultanahmet’de buluşmak üzere randevulaştı.


Buluşma yeri olarak kararlaştırdıkları lokantaya geldiğinde Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Erkan Azeri’nin de Uyartaş ile birlikte olduğunu gören İsrafil Kumbasar oturup bir süre sohbet etti.


Bu sırada Erkan Azeri, Kumbasar’a MHP ile ilgili analizlerinden duyduğu rahatsızlık ve kızgınlığı belirterek sert bir üslupla bu tür yazılar yazmaya devam edip etmeyeceğini sordu.


İsrafil Kumbasar’ın, “ Ben inandığım doğruları söyleyip yazmaktan geri durmayacağım” cevabından sonra Erkan Azeri, “Dışarıda arkadaşlarım bekliyor” diyerek ayrıldı.


TEHDİT EDİLİYORDU Bir süre sonra Mehmet Emin Uyartaş ile birlikte lokantadan çıkan İsrafil Kumbasar, Sultanahmet Meydanı’nda Uyartaş’la vedalaştı.


Daha sonra evine gitmek üzere durağa doğru yönelen İsrafil Kumbasar’ın yolu aralarında Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış’ın da bulunduğu bir grup tarafından kesildi.


“Hareketin lideri Devlet Bahçeli” sloganları atarak saldırıya geçen grup İsrafil Kumbasar’ı darpetmeye başladı.


Daha sonra süratle olay yerinden kaçan saldırganlar kayıplara karışırken çeşitli yerlerinden yaralanan İsrafil Kumbasar Çapa Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı.


Yapılan tıbbi müdahalenin ardından sabaha kadar müşahede altında tutulan İsrafil Kumbasar daha sonra taburcu edildi.


Cesur kalemi ile teslimiyetçi güç odaklarına tavır koyup Türk milliyetçiliği, MHP ve Ülkü Ocakları ile ilgili yapmış olduğu gerçekçi analizleriyle tanınan ve Yeniçağ okuyucuları tarafından çok takdir gören İsrafil Kumbasar sürekli tehdit edilmekteydi.


Bir süreden beri Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış da gerek Ülkü Ocakları’nın internet sitesinde gerekse yazdığı gazetedeki köşesinde sıkça ismini zikrederek İsrafil Kumbasar’ı açıkca tehdit edip hedef göstermekteydi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin